Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 2-1: Επέστρεψε στις νίκες κάνοντας τα εύκολα… δύσκολα! (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 2-1: Επέστρεψε στις νίκες κάνοντας τα εύκολα… δύσκολα! (video)

Αγχώθηκε, αλλά στο φινάλε η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπέτις, πλησιάζοντας την Μπαρτσελόνα στους δύο βαθμούς, με ένα ματς περισσότερο. Στον πάγκο έμεινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

Λίγες ημέρες μετά τον «οδυνηρό» αποκλεισμό της από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον ημιτελικό του Copa Del Rey, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε την Μπέτις για την 27η αγωνιστική της La Liga, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» και την ισοπαλία με την Αλμερία την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με αυτογκόλ του Σίλβα, μετά από μπέρδεμα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. H Ατλέτικο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του ματς και έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 28’, ο Άλβαρο Μοράτα ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο Σίλβα απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια της φάσης αποσόβησε το 2-0 στο σουτ του Μοράτα που ήταν εκεί για το «ριμπάουντ».

Ο Ισπανός φορ πήρε το αίμα του πίσω λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Σίλβα για το 2-0 υπέρ της Ατλέτικο.


Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, με την Μπέτις να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να βρει το χώρο και να κάνει τη ζημιά. Κάτι το οποίο έγινε στο 62’, με τον Καρβάλιο, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, να σκοράρει με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, νικώντας τον Όμπλακ.


Ο Σλοβένος τερματοφύλακας ήταν αυτός που την κράτησε ζωντανούς τους «ροχιμπλάνκος» στα τελευταία λεπτά, χάρη στην επέμβασή του στο σουτ του Ροντρίγκες στο 80’.


Έτσι, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφτασε τους 55 βαθμούς και στο πλην δύο από την τρίτη Μπαρτσελόνα που αναμετράται αργότερα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (03/03, 22:00). Από την άλλη, η Μπέτις έμεινε στους 42 βαθμούς, επτά πίσω από την πέμπτη Μπιλμπάο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Όμπλακ, Βίτσελ, Παουλίστα, Ερμόσο, Γιορέντε, Ντε Πολ (62’ Μολίνα), Κόκε (62’ Σαούλ), Μπάριος, Λίνο (81’ Ρικέλμε), Ντεπάι (81’ Μαντβαντά), Μοράτα (86’ Σάβιτς)

Μπέτις (Μ. Πελεγκρίνι): Σίλβα, Μπεγιερίν (72’ Μιράντα), Πετσέλα, Ριάντ, Σαμπαλί, Γιόνι, Ρόκα (46’ Ροντρίγκες), Φορνάλς, Άβιλα (72’ Πέρες), Ρόδρι (46’ Καρβάλιο), Ζοσέ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0