Football Talk

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 96-73: Επίδειξη δύναμης και τώρα... Βιλερμπάν!

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 96-73: Επίδειξη δύναμης και τώρα... Βιλερμπάν!
Με το βλέμμα στραμμένο στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν «έκαμψε» εύκολα την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου με 96-73 για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μαχητικοί για δύο δεκάλεπτα οι παίκτες του Κούρο Σεγούρα.

Με την ψυχολογία στα «ύψη» μετά την σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center, ο Παναθηναϊκός AKTOR ριχνόταν στη μάχη της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου και σκοπό να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του ανάκαμψη.

Ο Κολοσσός ξεκίνησε «καυτός» από τη γραμμή των 6.75, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο με το εκπληκτικό 6/9 στα τρίποντα. Η εξέλιξη αυτή κράτησε την ομάδα της Ρόδου μέσα στο παιχνίδι για κάτι παραπάνω από ένα δεκάλεπτο.

Σταδιακά, ο Παναθηναϊκός «ανέβασε» στροφές και χάθηκε από τα μάτια της ομάδα του Κούρο Σεγούρα. Έχοντας πέντε παίκτες διψήφιους, ο Αταμάν είδε την ομάδα του να αποδίδει με βάση το πλούσιο επιθετικό ταλέντο που διαθέτει και με πρωταγωνιστές τους «διόσκουρους» Μήτογλου και Παπαπέτρου έφτασε σε μία άνετη επικράτηση, που του προσφέρει ώθηση για τη συνέχεια.

Για τον Κολοσσό Ρόδου, ξεχώρισε ο Πόλεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους συνολικά.

Τα σκορ των δεκαλέπτων: 26-26, 51-42, 79-58, 96-73


Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Παναθηναϊκός (Ε. Αταμάν): Μωραΐτης 4, Σλούκας 11, Καλαϊτζάκης 9, Γκραντ 4, Ναν 10, Γκριγκόνις 10, Παπαπέτρου 11, Μαντζούκας 4, Ερναγκόμεθ 8, Μήτογλου 13, Λεσόρ 4, Μπαλτσερόφσκι 8,

Κολοσσός Ρόδου (Κ. Σεγούρα): Περάντες 10, Πετρόπουλος, Χατζηνικόλας, Σίτου 19, Πόλεϊ 21, Μπράϊκοβιτς, Καμαριανός 7, Γκάουντλοκ 3, Κολοβέρος 5, Παπαγιάννης 4, Παπαδάκης 3, Μπιλλής 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0