Football Talk

Άρης - ΑΕΚ: «Ντεμπούτο» στην αρχική ενδεκάδα για Λιούμπισιτς, βασικός και ο Ρότα!

Άρης - ΑΕΚ: «Ντεμπούτο» στην αρχική ενδεκάδα για Λιούμπισιτς, βασικός και ο Ρότα!
Οι αρχικές συνθέσεις στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (03/03, 19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, έγιναν γνωστές. Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία, ποιος ο λόγος.
Η ΑΕΚ «δοκιμάζεται» στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι στον Άρη (03/03, 19:30) στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Μοναδικός της στόχος; Η νίκη, προφανώς, για να μπει χωρίς άγχος για τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου, στα Play Offs.

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να ξεκουράσει τον Ορμπελίν Πινέδα, δίνοντας φανέλα βασικού για πρώτη φορά, στον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ενώ ο Λάζαρος Ρότα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, μετά από έναν μήνα απουσίας, περίπου.

Από την άλλη πλευρά, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Αρόλντ Μουκουντί, έμειναν εκτός αποστολής. Ο πρώτος γιατί δεν είναι στο 100% και επιλέχθηκε να προφυλαχθεί, ενώ ο δεύτερος χρειάζεται μερικές προπονήσεις ακόμα.

Ο Άκης Μάντζιος, για τον Άρη, παρέταξε την ομάδα του με αρκετές απουσίες, και πιο ηχηρή αυτή του Μορόν. Υπάρχει, ωστόσο, και μία «δυνατή» επιστροφή. Ο λόγος για την παρουσία του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φατόρε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Βερστράτε, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Ανσαριφάρντ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Μάνταλος, Πόνσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0