Football Talk

Κολωνία - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-2: «Καθάρισαν» τα μπακ και ο Αλόνσο βλέπει την Μπάγερν με… κιάλια (video)

Κολωνία - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-2: «Καθάρισαν» τα μπακ και ο Αλόνσο βλέπει την Μπάγερν με… κιάλια (video)

Οι αποκαλύψεις της σεζόν για την Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησαν στην αναμέτρηση απέναντι στην Κολωνία, με τους Γκριμάλντο και Φίρπονγκ να βρίσκουν δίχτυα (2-0, 03/03). Διψήφια διαφορά βαθμών έχει «χτίσει» η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, από την Μπάγερν Μονάχου που βρίσκεται πλέον στο -10.

Το «όνειρο» της Μπάγερ Λεβερκούζεν όχι απλώς δεν έχει σβήσει, αλλά έχει… λαμπαδιάσει ολόκληρο το πρωτάθλημα Γερμανίας. Απέναντι στην Κολωνία, για την 24η αγωνιστική της Bundesliga, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο «καθάρισε» με τα… φτερά της (2-0, 03/03) και πλέον βρίσκεται στο +10 από την Μπάγερν Μονάχου.

Από νωρίς ο Χόφμαν απείλησε και στο 4ο λεπτό έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, δείχνοντας τις «άγριες» διαθέσεις της Λεβερκούζεν.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Τίελμαν, στο 14ο λεπτό.

Η ομάδα του Αλόνσο στο 38’, εξαργύρωσε την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο και ο Φίρπονγκ με κοντινό πλάσε, μετά από κόντρες εντός της αντίπαλης περιοχής, έκανε το 1-0.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 51’, όταν η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαντρέσκι, μετά από το δυνατό σουτ του Ανταμιάν.

Το παιχνίδι «κλείδωσε» στο 73’ όταν ο Γκριμάλντο με ένα συρτό τελείωμα έγραψε το τελικό 2-0 για άλλη μία επικράτηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κολωνία (Τ. Σούλτς): Σβάμπε, Κάρστενσεν, Χούμπερς, Τσαμπότ, Φινγκράφε, Αλιντού, Μαρτέλ, Λιούμπισιτς, Μαϊνά, Ανταμάν, Τίελαμαν

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέσκι, Χινκάπιε, Τα, Στάνισιτς, Γκριμάλντο, Τσάκα, Άντριχ, Φρίμπονγκ, Βιρτς, Χόφμαν, Σικ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0