Football Talk

«Εμπαπέ, ανυπομονούμε για τις 30 Ιουνίου!»: Από αγαπημένο παιδί, έγινε... κόκκινο πανί στην Παρί!

«Εμπαπέ, ανυπομονούμε για τις 30 Ιουνίου!»: Από αγαπημένο παιδί, έγινε... κόκκινο πανί στην Παρί!
Η επιλογή του Κιλιάν Εμπαπέ να δει το ντέρμπι με τη Μονακό από τα επίσημα και όχι από τον πάγκο, αφότου αντικαταστάθηκε, έχει κάνει έξαλλους τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν! Τι πανό «σήκωσαν» δείχνοντας πως γι' αυτούς, έχει... τελειώσει!

Ένα ακόμη επεισόδιο στο «τρίγωνο» σήριαλ Ρεάλ, Παρί και Εμπαπέ έρχεται να προστεθεί σε συνέχεια της αλλαγής του Γάλλου «αστέρα» στο ημίχρονο του παιχνιδιού της περασμένης Παρασκευής (01/03) στο «Πριγκηπάτο» με αντίπαλο τη Μονακό. Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να αποσύρει τον Εμπαπέ στο ημίχρονο της αναμέτρησης και να περάσει στη θέση του τον Κόλο Μουανί. Ο, κατά τα φαινόμενα, παίκτης της «Βασίλισσας» από το προσεχές καλοκαίρι, παρακολούθησε τη συνέχεια της αναμέτρησης, όχι από τον πάγκο της ομάδας του, αλλά από τα επίσημα του Λουί ΙΙ, γεγονός πως που δεν έκανε θετική εντύπωση.

Οι εικόνες αυτές δεν φαίνεται πως αντιμετωπίστηκαν με θετικό μάτι ούτε από τους φιλάθλους των Παριζιάνων, οι οποίοι ετοίμασαν πανό με αποδέκτη τον Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως δεν βλέπουν την ώρα να ξημερώσει η 30η Ιουνίου, προκειμένου ο Γάλλος να αποχωρήσει από την ομάδα τους.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Δείτε το πανό:

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0