Football Talk

Η Ρεάλ το γκολ ανατροπής, η Βαλένθια τον βαθμό: Φινάλε που θα ζήλευε και ο Κρίστοφερ Νόλαν! (video)

Η Ρεάλ το γκολ ανατροπής, η Βαλένθια τον βαθμό: Φινάλε που θα ζήλευε και ο Κρίστοφερ Νόλαν! (video)

Η λήξη, το… γκολ και η κόκκινη στον Μπέλιγχαμ για τα «γαλλικά» στον Χιλ Μανθάνο! Το χρονικό για ένα από τα πιο απίστευτα φινάλε σε ποδοσφαιρικό αγώνα!

Πρωτοφανές είναι αυτό που συνέβη στο φινάλε του παιχνιδιού μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεστάγια, για την 27η αγωνιστική της La Liga!

Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν με δύο γκολ, χάρη στα τέρματα των Ντούρο και Γιάρεμτσουκ, αλλά η «βασίλισσα» επέστρεψε στο ματς, με τον Βινίσιους να σκοράρει δις και να κάνει το 2-2.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι πίεσαν ως το φινάλε για το γκολ της ανατροπής και τελικά το βρήκαν στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων από το κεφάλι του ήρωά τους, Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Το σκορ στο 2-3 και οι τρεις βαθμοί στους «μερένχες»; Όχι! Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χιλ Μανθάνο, είχε σφυρίξει τη λήξη αμέσως μόλις ο Μπραχίμ Ντίαθ έκανε τη σέντρα, με αποτέλεσμα η ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Το «ξέσπασμα» των παικτών της Ρεάλ ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, με τον Άγγλο σταρ να είναι… εκτός εαυτού! Μάλιστα, φαίνεται πως είπε στον Ισπανό διαιτητή «είναι ένα γ@@@ γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα», κάτι που οδήγησε στην αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα, όπως και τον Αντόνιο Ρίντιγκερ!

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου ήταν αρκετά σαστισμένος. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου», δήλωνε για να προσθέσει σχετικά με τον Μπέλιγχαμ πως «δεν καταλαβαίνω την απόφαση, γιατί ο Μπέλιγχαμ μίλησε με πολύ ευγενικό τρόπο. Και επειδή είπε αυτή τη φράση, θα χάσει έναν αγώνα».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, με τον Τσουαμενί, όπως αναφέρει η Marca, να κάνει… σμπαράλια μία τηλεοπτική κάμερα και τον Ρίντιγκερ να «ξεσπά» κλωτσώντας ένα πάνελ συνέντευξης, το οποίο και έσπασε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0