Football Talk

Αλμέιδα: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, είμαι χαρούμενος για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αλμέιδα: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, είμαι χαρούμενος για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Χαρούμενος για την ΑΕΚ και για το ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της NOVA.

Ενθουσιασμένος με την εξέλιξη και τον ανταγωνισμό του ελληνικού πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα, μια μέρα πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη (03/03) στο «Κλ. Βικελίδης», για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου

Αναλυτικά, σε δηλώσεις του την κάμερα της NOVA, ανέφερε τα εξής:

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: «Προσπαθούμε να επαναφέρουμε γρήγορα τους ποδοσφαιριστές, αλλά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν παίξει, έχουμε τις ίδιες μέρες ξεκούρασης. Είμαστε καλά, με όρεξη».

Για το ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου: «Με ηρεμία. Γνωρίζοντας ότι πρέπει να παίξουμε αυτό το ματς με τον Άρη και μετά ξεκινάει το… άλλο πρωτάθλημα, όπως το λέω εγώ, τα Playoffs. Μπορούμε να πούμε ότι από τη μία πλευρά είμαι χαρούμενος και για εμάς, αλλά κυρίως για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός που θα δούμε στα Playoffs».

Για το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως έλεγε και πέρυσι: «Ναι, είμαστε πολύ κοντά και νομίζω πως θα είναι παρόμοιο».

Για το πώς περιμένει τον Άρη ως αντίπαλο, σε σχέση και με τα παιχνίδια του Κυπέλλου: «Πιστεύω θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι, γιατί ούτε ο αντίπαλος έχει αλλάξει το στιλ παιχνιδιού του ούτε εμείς. Εμείς και στα δυο ματς που παίξαμε τα πήγαμε καλά, προφανώς το τελευταίο παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Και αύριο θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι».

Για λόγια του Άκη Μάντζιου, ο οποίος χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος: «Πρώτα από όλα να τον ευχαριστήσω. Πιστεύω ότι είναι πολλές οι ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Και ο Άρης κάνει μια πολύ καλή χρόνια. Οπότε θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0