Football Talk

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 2-3: Συνέχεια στο αήττητο σερί με οδηγό τον Γκιρασί! (video)

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 2-3: Συνέχεια στο αήττητο σερί με οδηγό τον Γκιρασί! (video)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σερού Γκιρασί που σκόραρε δις, η Στουτγκάρδη πέρασε (και) από την έδρα της Βόλφσμπουργκ με 3-2 πλησιάζοντας κι άλλο την Μπάγερν Μονάχου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Στουτγκάρδη φιλοξενήθηκε από την Βόλφσμπουργκ για την 24η στροφή της Bundesliga, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Κολωνία την προηγούμενη αγωνιστική.

Είχε από τα πρώτα λεπτά την μπάλα στην κατοχή της και ξεκίνησε ιδανικά με τον Γκιρασί να βρίσκει δίχτυα μετά από 14 λεπτά αγώνα. Ο Μίτελσταντ έκανε μία σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο 27χρονος επιθετικός πήδηξε ψηλότερα από όλους σημειώνοντας με κεφαλιά το 1-0, φτάνοντας παράλληλα τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν πλήρως το ματς, αφήνοντας στους «λύκους» ελάχιστο χώρο για να γίνουν απειλητικοί.

Στην επανάληψη, η Βόλφσμπουργκ μπήκε ορεξάτη και βρήκε νωρίς την ισοφάριση. Στο 50’, οι παίκτες της άλλαξαν ωραία την μπάλα στην περιοχή του Νούμπελ με τον Μάλε να γίνεται τελικός αποδέκτης της ομαδικής προσπάθειας και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο ίδιος, 120 δευτερόλεπτα μετά, αποδείχθηκε… μοιραίος, καθώς υπέπεσε σε παράβαση, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Γκιρασί, που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε, βάζοντας ξανά σε θέση οδηγού τη Στουτγκάρδη.


Οι φιλοξενούμενοι, όπως και την πρώτη φορά που προηγήθηκαν, κράτησαν την μπάλα υπό τον έλεγχό τους και πίεσαν για ένα τρίτο γκολ που θα «σφράγιζε» οριστικά την υπόθεση νίκη. Κάτι που έγινε στο 78’ με τον Βάγκνομαν να εκτελεί από δύσκολη γωνία τον Καστέλς, υποχρεώνοντάς τον να μαζέψει την μπάλα από την εστία του για τρίτη φορά.


H Βόλφσμπουργκ μείωσε με τον νεοεισελθόντα Νμέτσα στο 83’, αλλά η Στουτγκάρδη δεν της άφησε περιθώρια να πλησιάσει στην ισοφάριση, με το 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων να μένει μέχρι το τέλος.


Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες έφτασε τους 50 βαθμούς και στο μείον τέσσερα από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου, η οποία την Παρασκευή (01/03) έμεινε στο 2-2 με την Φράιμπουργκ. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ, που αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2024, έμεινε στους 25 βαθμούς και την 13η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλφσμπουργκ (Ν. Κόβατς): Καστέλς, Μπακού, Λακρουά, Γεντς, Μάλε, Άρνολντ, Γκέρχαρτ (81’ Βρανξ), Μάγερ (65’ Σαρα), Τσέρνι (46’ Τομάς), Παρέντες (81’ Νμέτσα), Μπέρενς (65’ Βιντ)

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Νούμπελ, Βάγκνομαν, Ρουό, Άντον, Ίτο, Καραζόρ, Στίλερ, Μιλό (71’ Ουντάβ), Φούριχ (71’ Λέβελινγκ), Μίτελσταντ (86’ Εμβουμπά), Γκιρασί (86’ Τζέονγκ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0