Football Talk

«Ιστορικό» ρεκόρ για την Άουγκσμπουργκ με μία μεγαλοπρεπή… εξάρα! (video)

«Ιστορικό» ρεκόρ για την Άουγκσμπουργκ με μία μεγαλοπρεπή… εξάρα! (video)

Η Άουγκσμπουργκ έσπασε τα… κοντέρ στην αναμέτρηση με την Ντάρμσταντ, στην έδρα της τελευταίας, για την 24η αγωνιστική της Bundesliga, σημειώνοντας μία «ιστορική» επίδοση εκτός έδρας.

Έβρεξε… γκολ στην έδρα της Ντάρμσταντ (02/03), με την καταιγιστική Άουγκσμπουργκ να βρίσκει δίχτυα τη μια στιγμή μετά την άλλη. Τα έξι γκολ, στα οποία σταμάτησε, σηματοδότησαν μία «ιστορική» νίκη για την ομάδα του Θόρουπ, που πέρασε πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενε από το «σπίτι» της αντιπάλου της.

Ο Τιτζ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, μετά από ολέθριο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, σε ένα ματς που τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για την ουραγό του πρωταθλήματος.

Προτού καλά-καλά ξεπεράσουν το αρχικό «σοκ», είδαν τον Γιένσεν να κάνει το 2-0 και τον Ντεμίροβιτς, μετά από νέο λάθος της άμυνας, να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Η εικόνα της Ντάρμσταντ ήταν αποκαρδιωτική, αλλά η Άουγκσμπουργκ δεν της χαρίστηκε ούτε λεπτό. Στο 25’, ο φωτεινός πίνακας στον αγωνιστικό χώρο έδειχνε ήδη 4-0 υπέρ της ομάδας του Θόρουπ, με τον Βάργκας αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ. Το «σφυροκόπημα» ήταν ανελέητο και το 5-0 ήρθε στο 29’ με τον Ντεμίροβιτς να σκοράρει ξανά.

Και μπορεί στην επανάληψη ο ρυθμός να έπεσε σημαντικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο η Άουγκσμπουργκ έκανε το 6-0 με τον Τιτζ, που είχε ανοίξει το «χορό» των γκολ.

Με αυτό τον τρόπο, πήραν άνετα τους τρεις βαθμούς, σε μία νίκη που εν τέλει πήρε… ιστορικές διαστάσεις. Και αυτό, διότι ήταν η πρώτη φορά σε επίπεδο Bundesliga, που η Άουγκσμπουργκ σημείωσε έξι γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση, πετυχαίνοντας έτσι τη μεγαλύτερη, αλλά και πιο ευρεία νίκη μακριά από το σπίτι της. Ρεκόρ, που άπαντες πανηγύρισαν έξαλλα στο τέλος του αγώνα.

Άρτεμις Κλεφτάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0