Football Talk

ΑΕΚ: «Όχι» στη Γκρέμιο για Ελίασον - Στο στόχαστρο της Ναντ ο Χατζισαφί!

ΑΕΚ: «Όχι» στη Γκρέμιο για Ελίασον - Στο στόχαστρο της Ναντ ο Χατζισαφί!

Πρόταση της Γκρέμιο για τον Ελίασον φημολογείται πως απέρριψε η ΑΕΚ, ενώ σε γαλλικά… ραντάρ βρίσκεται ο Χατζισαφί.

Όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, η Γκρέμιο κατέθεσε πρόταση για τον Νίκλας Ελίασον, η οποία απορρίφθηκε από την ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος Καλιέλ Ντορνέλες, τονίζει η βραζιλιάνικη ομάδα ζήτησε ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, καλύπτοντας το συμβόλαιό του για τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Παράλληλα, τα γαλλικά ΜΜΕ γράφουν πως ο Εχσάν Χατζισαφί βρίσκεται στο στόχαστρο της Ναντ. Χαρακτηριστικά η «lecourriereuropeen» αναφέρει πως ο γαλλικός σύλλογος έχει στη λίστα του τον Ιρανό μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+1 χρόνια.

Ακόμα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως: «σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετοί άλλοι σύλλογοι θα ενδιαφερθούν για το προφίλ του Ιρανού αμυντικού, ιδιαίτερα από Βέλγιο και Πορτογαλία. Η Ναντ, λοιπόν, φαίνεται να έχει μια χρυσή ευκαιρία να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της με έναν έμπειρο παίκτη χωρίς συμβόλαιο. Μένει τώρα να δούμε αν οι ιθύνοντες της Ναντ θα καταφέρουν να πείσουν τον Εχσάν Χατζάφι να ενταχθεί στη γαλλική Ligue 1. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος του 2024 υπόσχεται ήδη να είναι συναρπαστική για τους οπαδούς της ομάδας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0