Football Talk

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Σένκεφελντ, «μέσα» ο Τζούρισιτς ενόψει ΟΦΗ!

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Σένκεφελντ, «μέσα» ο Τζούρισιτς ενόψει ΟΦΗ!

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ (3/3 – 19:30). Με πέντε απουσίες θα ταξιδέψει η ομάδα του Φατίχ Τερίμ στη Κρήτη. Επέστρεψε ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Μία επιστροφή και δύο απώλειες για τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά την αποστολή που πρόκειται να ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο περιθώριο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Τα καλά νέα αφορούν την επιστροφή του Φίλιπ Τζούρισιτς, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να μένει εκτός εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι. Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Γουίλιαν Αράο (λόγω καρτών), ενώ εκτός έχει τεθεί με απόφαση προπονητή ο Αϊτόρ.

Σταθερά εκτός παραμένουν οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Χουάνκαρ και Τιν Γεντβάι λόγω προβλημάτων τραυματισμών, όπως και οι μακροχρόνια απόντες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Αναλυτικά, η αποστολή της ομάδας του Φατίχ Τερίμ για την αποστολή στην Κρήτη αποτελείται από τους:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρντ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0