Football Talk

Ντε Τζέρμπι κοιτάει η Λίβερπουλ, αν πει «όχι» ο Τσάμπι Αλόνσο!

Ντε Τζέρμπι κοιτάει η Λίβερπουλ, αν πει «όχι» ο Τσάμπι Αλόνσο!

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ανάζητηση προπονητή με τα περισσότερα σενάρια να θέλουν τον Τσάμπι Αλόνσο ως τον πιο πιθανό και ιδανικό αντικαταστάτη του Κλοπ. Σε περίπτωση που κάτι... στραβώσει όμως, οι «κόκκινοι» έχουν ήδη βρει εναλλακτική.

Τόσο πολύ έχει συνδεθεί τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του Αλόνσο με την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, που οι φίλοι της ομάδας περιμένουν αγωνιωδώς να βγει η σχετική ανακοίνωση.

Η απόκτηση του πρώην παίκτη των «κόκκινων» δεν είναι εύκολη υπόθεση, παρόλα αυτά. Υπάρχει και η Μπάγερν Μονάχου που τον διεκδικεί... απροκάλυπτα, με τον Αλόνσο να εκφράζει επίσης ενδιαφέρον, σύμφωνα με δικούς του ανθρώπους.

Παράλληλα, το συμβόλαιό του λήγει το 2026 και η Λεβερκούζεν δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ. Η Λίβερπουλ μπορεί να μην είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε τέτοιες δαπάνες, όμως δεν ανησυχεί καθόλου.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αποτελεί το Plan B του συλλόγου, σύμφωνα με την Guardian, με την πορεία του την περασμένη σεζόν στην Μπράιτον να έχει προκαλέσει θετικές εντυπώσεις.

Τώρα, αν δεν ευημερήσει ούτε αυτή η συμφωνία, στο ραντάρ των «κόκκινων» βρίσκονται επίσης, οι Ρούμπεν Αμορίμ και Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως επιλογές υπάρχουν αρκετές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0