Football Talk

Λάτσιο – Μίλαν 0-1: Γκολ νίκης στο 88’, επεισοδιακό ματς και «διπλό» 20αετίας για τους «ροσονέρι»! (video)

Λάτσιο – Μίλαν 0-1: Γκολ νίκης στο 88’, επεισοδιακό ματς και «διπλό» 20αετίας για τους «ροσονέρι»! (video)

Τεράστια νίκη της Μίλαν επί της Λάτσιο εκτός έδρας, με 1-0, χάρη στο γκολ του Όκαφορ στο 88ο λεπτό. Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, επικρατούν οι «ροσονέρι» με αυτό το σκορ σε αυτό το γήπεδο. Τότε σκόραρε ο Αμπροζίνι, τώρα χρειάστηκε το πόδι ενός Ελβετού, για να μείνουν στην 3η θέση και σε απόσταση… βολής από τη Γιουβέντους. Με οκτώ παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι!

Γνώριζε εξαρχής η Μίλαν πως το εγχείρημά της στην έδρα της Λάτσιο δεν θα αποτελούσε απλή υπόθεση. Και η πρόσφατη παράδοσή της άλλωστε, στο γήπεδο της αντιπάλου της, δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Ένα «διπλό» μετρούσε στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της, ενώ στις δύο εναπομείναντες, είχε ηττηθεί αθροιστικά με 7-0!

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το παιχνίδι ήταν διαφορετικό και η πρώτη νίκη της Μίλαν με 1-0 σε αυτό το γήπεδο, μετά από 20 χρόνια, είναι γεγονός.

Η Λάτσιο δεν έμεινε ούτε τώρα στο «Χ», για πρώτη φορά μετά τις 28 Ιανουαρίου, ενώ η Μίλαν κέρδισε για πρώτη φορά μετά από τρία παιχνίδια, σε ένα τρίποντο που χρειαζόταν, Μένει στο -1 από την 2η θέση και τη Γιουβέντους, θα απέχει πέντε βαθμούς από την 4η Μπολόνια, αν αυτή κερδίσει στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα κακό, από πλευράς θεάματος, πρώτο ημίχρονο, περάσαμε σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δεύτερο, αναλογικά με την εξέλιξή του. Δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες αρχικά ο Πελεγκρίνι και έφυγε από το παιχνίδι στο 57ο λεπτό.

 

Έκτοτε, οι «ροσονέρι» πίεσαν πολύ. Γλίτωσαν από μία μεγάλη φάση του Ιμόμπιλε στο 70ο λεπτό, ενώ παρότι σκόραραν στο 76’ με τον Λεάο, είδαν το γκολ τους να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Εν τέλει, το «χρυσό» γκολ, αυτό που μέτρησε, ήρθε στο 88ο λεπτό.

Ο Όκαφορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η Μίλαν επικρατεί εκτός έδρας, για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα, ενώ η Λάτσιο είδε και τον Μάρουσιτς και τον Γκεντουζί να αποβάλλονται στις καθυστερήσεις με απευθείας κόκκινη.

 

Λάτσιο: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι, Γκεντουζί, Βεσίνο (78' Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (60' Χισάι), Άντερσον, Καστεγιάνος (60' Ιμόμπιλε), Τζακάνι (67' Ίσακσεν)

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (64' Καλάμπρια), Κιάερ (81' Τιαό), Γκάμπια (81' Τομόρι), Ερνάντεζ, Μπενασέρ (64' Ρέιντερς), Αντλί (71' Οκαφόρ), Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ, Λεάο, Ζιρού

 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0