Football Talk

Ο «μάγος» διδάσκει, ο Μέσι μαθαίνει: Το τελευταίο γκολ του Ροναλντίνιο με την Μπαρτσελόνα, απλώς… αλητεία! (video)

Ο «μάγος» διδάσκει, ο Μέσι μαθαίνει: Το τελευταίο γκολ του Ροναλντίνιο με την Μπαρτσελόνα, απλώς… αλητεία! (video)

Το τελευταίο γκολ του Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, δε θα μπορούσε παρά να είναι ένα αριστούργημα, το οποίο θαύμασε από τον πάγκο, ο επόμενος κυρίαρχος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι!

Μπορεί μια στιγμή μαγείας από τον Ροναλντίνιο να μην αποτελεί κάτι ασυνήθιστο, αλλά σαν σήμερα (01/03), 16 χρόνια πριν, η μαγεία του συνδυάστηκε με μια ιδιαίτερη σημειολογία.

Την 1η Μαρτίου του 2008, η Μπαρτσελόνα επισκέφτηκε το «Βιθέντε Καλδερόν» , όπου και ηττήθηκε με 4-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα από τα δύο γκολ των «μπλαουγκράνα» ήρθε από τον Ροναλντίνιο, με τρομερό ανάποδο ψαλίδι. «Μα γιατί αυτό είναι κάτι αξιοσημείωτο;», θα αναρωτηθεί κάποιος.

Επειδή αυτό το αριστούργημα αποτέλεσε το τελευταίο γκολ του Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ η κάμερα εστίασε κατευθείαν στον Λιονέλ Μέσι, που παρακολουθούσε συγκλονισμένος από τον πάγκο. Ο Αργεντινός είχε ήδη ξεκινήσει την πορεία προς την «εκτόξευσή» του, και ήταν η τελευταία φορά που θαύμασε τον «Ρόνι» να σκοράρει, ως συμπαίκτης του.

Αντρέας Φούντας
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0