Football Talk

Αθλητικός διευθυντής Αστάνα: «Εκτός πραγματικότητας τα ποσά που γράφονται για τον Καρλίτος»

Αθλητικός διευθυντής Αστάνα: «Εκτός πραγματικότητας τα ποσά που γράφονται για τον Καρλίτος»
Για τις απολαβές του Καρλίτος στην Αστάνα, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας από το Καζακστάν.

Στην Αστάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρλίτος, ο οποίος ταξίδεψε την Πέμπτη (29/02) στο Καζακστάν, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα, Ίγκορ Πάβλιουκ μίλησε για το εν λόγω θέμα, τονίζοντας πως όσα ακούγονται για τις απολαβές του Ισπανού επιθετικού, είναι εκτός πραγματικότητας.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η εμπειρία, αλλά και η ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσουν την ομάδα να λύσει τα προβλήματα της μέσα στο 2024 προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να έχει πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη. 

Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2025. Σε ότι αφορά την αμοιβή του μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα νούμερα που εμφανίζονται στα media δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. 

Στην παρούσα φάση ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τέτοια ποσά. Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί», ανέφερε ο Πάβλιουκ.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0