Football Talk

Βάλτε ήχο και απολαύστε: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς σκοράρει και το Σαν Μαμές… σείεται! (video)

Βάλτε ήχο και απολαύστε: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς σκοράρει και το Σαν Μαμές… σείεται! (video)

Ο ορισμός της «καυτής» έδρας. Πώς να μην… λιώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, από τη λάβα της Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε;

Σχετικά Άρθρα

«Μυθική» Αθλέτικ Μπιλμπάο, πέταξε εμφατικά στο… καναβάτσο την Ατλέτικο Μαδρίτης (29/02, 3-0) και πέρασε στον τελικό του Copa Del Rey!

Οι Βάσκοι δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο ελπίδας στους «ροχιμπλάνκος». Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όμως, από τη στιγμή που ο δεύτερος ημιτελικός διεξαγόταν στο Σαν Μαμές;              

Το γήπεδο των Βάσκων… έβραζε! Κυριολεκτικά. Κάτι που αποδεικνύεται και αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς βρίσκει δίχτυα, έπειτα από ασίστ του αδερφού του, Νίκο, και το Σαν Μαμές… φλέγεται!

Έκτοτε, τίποτα δεν κατάφερε να σταματήσει τη «λάβα» της Μπιλμπάο. Το τελικό 3-0 τής χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στη Μαγιόρκα.

Και μη νομίζετε πως «χαμός» γινόταν αποκλειστικά εντός του Σαν Μαμές. Στον περίγυρο του γηπέδου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες οπαδοί, δημιουργώντας μία πραγματικά «καυτή» ατμόσφαιρα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και οι παίκτες του, γνώρισαν όπως είναι λογικό την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας. Και ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μπορεί το Κύπελλο Ισπανίας να καταλήξει στη χώρα των Βάσκων, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0