Football Talk

Χάος στο Μπιλμπάο: Θλιβερά επεισόδια και ένας οπαδός στο νοσοκομείο! (video)

Χάος στο Μπιλμπάο: Θλιβερά επεισόδια και ένας οπαδός στο νοσοκομείο! (video)
Τα θλιβερά επεισόδια «σημάδεψαν» το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa Del Rey, επικρατώντας 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας, ωστόσο η εν λόγω αναμέτρηση «σημαδεύτηκε» από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν πριν το ματς.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φέρονται να επιτέθηκαν σε Μαδριλένους φιλάθλους, οι οποίοι βρίσκονταν σε μπαρ του Μπιλμπάο, πριν τη σέντρα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν «μάχες». 

Μάλιστα, σοκαριστικές ήταν κάποιες από τις μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά σε αυτό το θλιβερό περιστατικό, την ίδια στιγμή που οπαδοί της Ατλέτικο είχαν αρκετά παράπονα από την έλλειψη προσταστίας που υπήρχε.

«Δεν καταλαβαίνουμε... παίρνουμε τηλέφωνο και ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μπαρ, ότι είμαστε καταβεβλημένοι, ότι μπαίνουν μέσα, ότι θα μας σκοτώσουν όλους όσους είμαστε εδώ... Και ότι δεν έρχεται κανείς», τόνισε μεταξύ άλλων, η Άνα, μία φίλη της Ατλέτικο που βίωσε τα επεισόδια. 

Από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη χώρα των Βάσκων και στον περιβάλλοντα χώρο του Σαν Μαμές, ένας οπαδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από χτύπημα στο πρόσωπο.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0