Football Talk

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Πιστοποιήθηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 9.5 εκατομμυρίων ευρώ!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Πιστοποιήθηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 9.5 εκατομμυρίων ευρώ!
Την καταβολή της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 9.5 εκατομμυρίων ευρώ, πιστοποίησε το Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Την περασμένη Δευτέρα (26/02), το Γενικό Εμπορικό Μητρώο πιστοποίησε την καταβολή της ΑΜΚ (Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 9.500.010 ευρώ.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε Έκθεση Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, με ημερομηνία έκδοσης την 26η Φεβρουαρίου και με αυτό τον τρόπο, έγινε η πιστοποίηση της ολικής καταβολής της ΑΜΚ της «πράσινης» ΠΑΕ, που ξεπερνά τα 9.5 εκατ. ευρώ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε εξέλιξη υπάρχει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (από τον Δεκέμβριο του 2023) μέχρι το ποσό των 9.853.970,40 ευρώ, το οποίο ενδέχεται να καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας.

Τα ποσά που προαναφέρθηκαν καλύφθηκαν κατά κύριο λόγο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, καθώς οι οικονομικές «ενέσεις» ήταν αναγκαίες για το «τριφύλλι», λόγω της μεταγραφικής ενίσχυσης που έπρεπε να πραγματοποιηθεί, αλλά και εξαιτίας των υποχρεώσεων των «πράσινων».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0