Football Talk

Ίντερ – Αταλάντα 4-0: Άνετος περίπατος για τους ασταμάτητους «νερατζούρι»! (video)

Ίντερ – Αταλάντα 4-0: Άνετος περίπατος για τους ασταμάτητους «νερατζούρι»! (video)

Απόλυτη κυρίαρχη η Ίντερ που «πάτησε» με 4-0 την, εξαιρετική φέτος, Αταλάντα και πλέον βρίσκεται στο συν δώδεκα από τη Γιουβέντους. Τέλος στο αήττητο σερί των «μπεργκαμάσκι», που έχασαν έδαφος στη μάχη της τετράδας.

Η Ίντερ υποδέχθηκε την Αταλάντα για την εξ αναβολής αγωνιστική της Serie A, σε μία αναμέτρηση που υποσχόταν ωραίο ποδόσφαιρο και γκολ, όπως και έγινε, αλλά είχε μία πρωταγωνίστρια.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, όπως αναμενόταν, η Αταλάντα σκόραρε στο 11’ με τον Ντε Κατελάρε, το γκολ όμως ακυρώθηκε από τον VAR που καταλόγισε χέρι στη διάρκεια της φάσης. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ίντερ είδε με τη σειρά της να ακυρώνεται το γκολ που πέτυχε ο Μπαρέλα ως οφσάιντ.

Στο 26’, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πήρε τελικά το προβάδισμα με τον Νταρμιάν να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-0.


Το παιχνίδι άνοιξε, η Ίντερ ήταν καλύτερη ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό και βρήκε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Μαρτίνες έκανε το 2-0 με ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καρνεσέκι


Στην επανάληψη, η Ίντερ «κλείδωσε» τη νίκη στο 54’. Ο Μαρτίνες είδε τον Καρνεσέκι να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά ο Ντι Μάρκο ακολούθησε τη φάση και σκόραρε για το 3-0.


Οι «μπεργακμάσκι» δεν είχαν αντίδραση και υποτάχθηκαν στην κυριαρχία της Ίντερ, η οποία έφτασε τελικά σε μία επιβλητική νίκη. Ο Φρατέζι, που μόλις είχε περάσει στο ματς, έκανε με ωραία κεφαλιά το 4-0 στο 71’, μέσα σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα. 


Η Αταλάντα γνώρισε την πρώτη της ήττα μέσα στο 2024, η… ξέφρενη πορεία της έλαβε τέλος και πλέον βρίσκεται στο πλην δύο από την τέταρτη Μπολόνια. Από την άλλη, η Ίντερ φορτσάρει για τον τίτλο με το συν δώδεκα από τη Γιουβέντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (46’ Ντούμφρις), Μπαρέλα, Ασλάνι, Μιχιταριάν (62’ Φρατέζι), Ντι Μάρκο (68’ Αουγκούστο), Αρναούτοβιτς, Μαρτίνες (68’ Σάντσες)

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Καρνεζέκι, Σκαλβίνι (58’ Χιέν), Τζιμσίτι, Κολάσινατς (58’ Μπάκερ), Χάτεμπουρ, Πάσαλιτς, Έντερσον, Τζαπακόστα, Κόπμαϊνερς (58’ Αντοπό), Μίραντσουκ (58’ Λούκμαν), Ντε Κετελάρε (76’ Τουρέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0