Football Talk

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: Το σερί συνεχίστηκε, οι Θεσσαλονικείς… συνέρχονται ξανά!

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2: Το σερί συνεχίστηκε, οι Θεσσαλονικείς… συνέρχονται ξανά!

Τέταρτη, φετινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού, και αυτή χωρίς να δεχθεί γκολ. Κυνική εμφάνιση στις Σέρρες, ο Κωνσταντέλιας και ο Πεταυράκης με αυτογκόλ, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0. Δύο σερί επικρατήσεις ο «Δικέφαλος» μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια απέναντι στη Λαμία.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει φροντίσει ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το «σοκ» του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδος. Δεύτερη διαδοχική νίκη, και αυτή εκτός έδρας, αυτή την φορά απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, δεν παραδόθηκε το ίδιο εύκολα. Έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά ηττήθηκε για 4η φορά φέτος από το σύνολο του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Πώς όμως φτάσαμε στο τελικό 2-0; Αυτό διαμορφώθηκε από τον Γιάννη Κωνσταντέλια, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Διαμαντής δεν υπολόγισε καθόλου σωστά την τροχιά της μπάλας, έχασε τον παίκτη του και ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε και πάλι, όπως και στο Αγρίνιο.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μορέιρα να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Διαμαντόπουλο, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Κυκλοφόρησε την μπάλα καλά ο ΠΑΟΚ, έως και στο 76% και «κλείδωσε» τη νίκη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με αυτογκόλ του Πεταυράκη. Μένει στην 3η θέση, ανέβηκε στους 55, βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
: Χόβαν, Θυμιάνης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης (74' Σοάρες), Ντανκερλούι, Πηλέας (66' Σοφιανός), Οικονόμου (66' Στάικος), Μορέιρα, Ουάρντα, Γούλερι (76' Μούργος)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ότο, Σβαμπ (90+2' Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63' Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (63' Τάισον), Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (74' Τόμας)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0