Football Talk

Σασουόλο – Νάπολι 1-6: Ξέσπασαν οι «παρτενοπέι» με χατ-τρικ του Όσιμεν! (video)

Σασουόλο – Νάπολι 1-6: Ξέσπασαν οι «παρτενοπέι» με χατ-τρικ του Όσιμεν! (video)
Η Νάπολι έπρεπε να δεχτεί πρώτη γκολ από την Σασουόλο για να… ξυπνήσει και έκτοτε ήταν ασταμάτητη στο εκτός έδρας ματς της 21ης αγωνιστικής όπου έφυγε από το γήπεδο με το… εμφατικό 1-6.

Η Σασουόλο υποδέχτηκε τη Νάπολι για την 21η αγωνιστική της Serie A και την είδε να στήνει… πάρτι στο γήπεδό της με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Όσιμεν που σημείωσε χατ-τρικ και να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα η Σασουόλο άρπαξε την ευκαιρία με τον Ούρος Ράσιτς και επωφελήθηκε για να ανοίξει το σκορ υπέρ της στο 17ο λεπτό (1-0). Ο Σέρβος μέσος με απευθείας σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή «πλήγωσε» τον Άλεξ Μερέτ γράφοντας το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Νάπολι πίεζε για να φέρει το ματς στα ίσα και το κατάφερε στο 29ο λεπτό, όταν ο Αμίρ Ραχμάνι με έξοχο τελείωμα στην αριστερή γωνία έκανε το 1-1.

Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα στο 31’ οι «Παρτενοπέι» διπλασίασαν τα τέρματά τους ανατρέποντας το ματς. Ο Βίκτορ Όσιμεν νίκησε τον Αντρέα Κονσίλι με τον οποίο βρέθηκε τετ-α-τετ και έκανε το 1-2.

Δέκα λεπτά πέρασαν και ο Όσιμεν έκανε και πάλι το… θαύμα του σηκώνοντας τη μπάλα πάνω από τον Κονσίλι που ήταν εκτός εστίας και με φοβερό τελείωμα έγραψε το 1-3.

Λίγο έλειψε ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια να κάνει το 1-4, όμως ο γκολκίπερ της Σασουόλο πρόλαβε να επέμβει εγκαίρως πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα, ο Όσιμεν δεν περίμενε πολύ για να κάνει το χατ-τρικ, αφού με πάσα από τον Κβαρατσχέλια νίκησε τον Κονσίλι για τρίτη φορά κάνοντας το 1-4 (47’).

Ασταμάτητη έμοιαζε η Νάπολι που στο 51ο λεπτό έκανε το 1-5 δια… χειρός Κβαρατχέλια που διέσπασε την αντίπαλη άμυνα κι έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ.

Στο 75ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κι έκανε το 1-6 χωρίς να μπορεί σε κανένα σημείο η Σασουόλο να αντιδράσει κάνοντας τη νίκη της Νάπολι έναν απλό... περίπατο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0