Football Talk

Αδιανόητο: Ο Τορεχόν έβαλε… αυτογκόλ στο ίδιο λεπτό με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! (video)

Αδιανόητο: Ο Τορεχόν έβαλε… αυτογκόλ στο ίδιο λεπτό με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! (video)
Ίδια φάση, ίδιος ποδοσφαιριστής, ίδια κατάληξη. Ο Τορεχόν στάθηκε δύο φορές άτυχος, μέσα σε τρεις ημέρες και ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα, σε δύο αναμετρήσεις, στις οποίες είχε προηγηθεί!

Η τύχη έπαιξε ένα πολύ άσχημο και ασυνήθιστο «παιχνίδι» στον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν, ο οποίος μέσα σε τρεις ημέρες έστειλε την μπάλα δύο φορές στα δίχτυα της ομάδας του!

Ο Παναιτωλικός δέχθηκε το ίδιο αυτογκόλ, στις εντός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και μάλιστα, τα γκολ σημειώθηκαν στο ίδιο λεπτό και στα δύο ματς!

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 1-0, στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα από το Αγρίνιο και το «Δικέφαλο του Βορρά», ο Σάστρε έκανε το γύρισμα από τη δεξιά πλευρά, με την μπάλα να βρίσκει στον Τορεχόν και να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Η ίδια φάση έλαβε χώρα και κόντρα στους Πειραιώτες για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Αυτή τη φορά, ο Ζέλσον Μάρτινς προσπάθησε να γυρίσει στο 72’, με την μπάλα να βρίσκει ξανά στον Αργεντινό μπακ του Παναιτωλικού και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1!

Μάλιστα, ο Παναιτωλικός δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις, αφού ηττήθηκε στο φινάλε, από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!  

Δείτε παρακάτω τα δύο γκολ: 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0