Football Talk

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και με κόσμο απέναντι στον Ολυμπιακό!

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και με κόσμο απέναντι στον Ολυμπιακό!

Απόφαση ελήφθη και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα παρουσία κόσμου, για τη ρεβάνς του Europa Conference League.

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Europa Conference League (14/03, 22:00)θα διεξαχθεί τελικά στη Σερβία και στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή ομάδα. Μάλιστα, ο κόσμος θα δώσει κανονικά το «παρών», αφού η UEFA και οι Αρχές της Σερβίας ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να βρεθούν στις κερκίδες της TSC Arena κανονικά οι φίλαθλοι που θα κάνουν το ταξίδι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα των «16» του Conference Leaguer με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στης Σερβία στις 14 Μαρτίου. Η απόφαση ελήφθη μετά την έγκριση της τοπικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του αγώνα με φιλάθλους και τη βοήθεια του Προέδρου της IFA, Σίνο Ζουάρτεζ, ο οποίος συμμετείχε στις συνομιλίες με την Σερβική Ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων και τα πακέτα για τον αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0