Football Talk

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Έκανε συνήθεια νίκη και… ανατροπή, είναι 3ος και περιμένει! (video)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Έκανε συνήθεια νίκη και… ανατροπή, είναι 3ος και περιμένει! (video)

Ψυχωμένος ο Ολυμπιακός, με νοοτροπία νικητή, τα κατάφερε και στο Αγρίνιο, ξανά με ανατροπή. Έκτη συνεχόμενη νίκη για τον Μεντιλίμπαρ, δεύτερο διαδοχικό «2-1» ως τελικό αποτέλεσμα, ασταμάτητος ο Ελ Κααμπί. Σε έξι λεπτά σκόραραν δις οι «ερυθρόλευκοι», που ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και… περιμένουν!

Μπορεί το εγχείρημα της εξόρμησης στο Αγρίνιο να μην ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό, όμως η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έκανε αυτό που έπρεπε να πράξει και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας φυσικά και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στο Αγρίνιο και χρειάστηκαν τη δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή, ώστε να πανηγυρίσουν την 6η συνεχόμενη επικράτησή τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Και αυτό διότι οι Αγρινιώτες γλίτωσαν στην ευκαιρία του Μασούρα, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και εν συνεχεία, «έγραψαν» ιστορία.

Προηγήθηκαν για πρώτη φορά ιστορικά στο «σπίτι» τους απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Ντουάρτε έκανε το 1-0 στο 33ο λεπτό, με υπέροχο, δυνατό σουτ, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Πασχαλάκη.


Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός από την αρχή μέχρι τέλος. Πίεσε, κυριάρχησε και ανέτρεψε την κατάσταση, με τον Μαρτίνς αρχικά να ισοφαρίζει στο 73’, και την μπάλα να έχει αλλάξει πορεία στον Τορεχόν.


Έξι λεπτά μετά, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ελ Κααμπί έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σωστά σε κενή εστία και με το τελικό 2-1, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα για δεύτερη, σερί σεζόν από το Αγρίνιο!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε (67' λ.τρ. Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70' λ.τρ. Τορεχόν), Πέρες, Φρεντ Ντουάρτε, Μπουζούκης (61' Τσιγγάρας), Καρέλης (67' Πέδρο) και Σέρχιο Ντίας (61' Σενγκέλια).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ρέτσος, Βέζο (90' Ντόι), Κίνι, Ιμπόρα (59' Εσε), Τσικίνιο, Καμπράλ (59' Ζέλσον Μαρτίνς λ.τρ. στο 82' Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε, Μασούρας (59' Γιόβετιτς) και Ελ Καμπί.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0