Football Talk

Απίθανοι οι νέοι του Ολυμπιακού: Από το 2-0 στο 60’, στην ισοφάριση και την επική πρόκριση στα πέναλτι! (video)

Απίθανοι οι νέοι του Ολυμπιακού: Από το 2-0 στο 60’, στην ισοφάριση και την επική πρόκριση στα πέναλτι! (video)

Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός, τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Youth Cup, απέναντι στη Λανς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε, έστειλε το ματς στα πέναλτι και δεν έχασε ούτε… ένα. Τέταρτη ομάδα που προκρίνεται, μετά από Κοπεγχάγη, Μάιντς και Πόρτο.

Τεράστια πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού, που παρότι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τη Λανς στο Καραϊσκάκη, ισοφάρισαν σε 2-2 και περασαν στα πέναλτι (4-2) στους «8» του Youth League!

Οι Γάλλοι ήταν εκεί που πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά στο 19’ άνοιξαν το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σισουμπά, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.


Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 52ο λεπτό. Ο Μπερμόντ κινήθηκε ωραία στον άξονα, μοίρασε στον Φοφανά, ο οποίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.


Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου όμως, δεν τα παράτησαν και έκαναν δυναμική επιστροφή στο παιχνίδι, μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά. Αρχικά ο Χαράλαμπος Κωστούλας μείωσε σε 2-1 στο 58' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Στο 62ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Πνευμονίδης πίεσε τον κίπερ της Λανς που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά την έστειλε πάνω του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.


Το 2-2 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με συνέπεια να οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι. Δις αστόχησαν οι Γάλλοι, καμία οι Έλληνες και ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει μία τεράστια επιτυχία!

www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0