Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά 3-3: Το ματς της... χρονιάς, με (χ)αμένους τους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά 3-3: Το ματς της... χρονιάς, με (χ)αμένους τους Αρκάδες!
Έξι γκολ, εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Κηφισιά τα είχε... όλα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας (28/02, 3-3) στο φινάλε και τους Αρκάδες να «αποχαιρετούν» το... όνειρο των play-offs!

Έπειτα από ένα απίθανο ματς στη Τρίπολης, Αστέρας και Κηφισιά ήρθαν ισόπαλοι 3-3, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτό το αποτέλεσμα, ήταν... καταστροφικό για τους Αρκάδες, οι οποίοι έφτασαν τους 31 βαθμούς (7η θέση) και είδαν τις ελπίδες τους, για την είσοδο στα play-off του πρωταθλήματος να εξανεμίζονται. Από την άλλη, η ομάδα των Βορείων Προαστίων, πήρε έναν ακόμη σημαντικό βαθμό, μετά από αυτόν στη Λεωφόρο, έφτασε τους 18 βαθμούς και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 14’, όταν ο Οζέγκοβιτς μετέτρεψε σε γκολ, το πέναλτι που κέρδισε o Κρισιούμα, έπειτα από ανατροπή του Τσιφτσή.

Πάντως, οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 32’, έπειτα από μία φάση που ο Μπαρτόλο σέντραρε και ο Μιριτέλο εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Παρά το γεγονός πως δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ στο 36’! Ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιφτσής απέκρουσε, με τον Γιόβαντσιτς να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει.

Το ματς ήταν... τρελό και οι Αρκάδες το έφεραν ξανά σε «ισορροπία» τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Γιαμπλόνσκι πέτυχε το γκολ με κοντινή κεφαλιά από την μικρή περιοχή.

Και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το σύνολο του Ράσταβατς κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, ύστερα από μία υποδειγματική αντεπίθεση και όμορφη ενέργεια του Ρεγκίς, ο οποίος «έγραψε» το 3-2, σε ένα απίθανο πρώτο ημίχρονο!  

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι - ξανά - στα ίσα στο 74’, με πλασέ του Βαφέα μέσα από την περιοχή!  

Στην... τελική ευθεία της αναμέτρησης, ο Αστέρας ρίσκαρε, καθώς χρειαζόταν μονάχα το «τρίποντο», όμως δεν κατάφερε να πετύχει γκολ νίκης και έτσι, το ματς έληξε 3-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Tσιφτσής, Λύρατζης, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης (78΄ Άλβαρες), Γκος (46΄ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (78΄ Σουρλής), Ρεγκίς (78΄ Μάντζης), Μπαρτόλο, Καλτσάς (67΄ Παλάσιος), Μιριτέλο.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος):  Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (69΄Σπίνος), Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς (46΄ Σολόα), Μπιφουμά, Κρισιούμα, Μενέντες (62΄Τετέι), Οζέγκοβιτς (90’ Παρράς).


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0