Football Talk

Απαρηγόρητος ο Γκρίλις μετά τον νέο τραυματισμό: «Κρύφτηκε» κάτω από την προπονητική φόρμα της Μάντσεστερ Σίτι! (video)

Απαρηγόρητος ο Γκρίλις μετά τον νέο τραυματισμό: «Κρύφτηκε» κάτω από την προπονητική φόρμα της Μάντσεστερ Σίτι! (video)
Εμφανώς απογοητευμένος και απαρηγόρητος ήταν ο Τζακ Γκρίλις, μετά την αποχώρησή του από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λούτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι... σκόρπισε με 6-2 τη Λούτον εκτός έδρας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο οι «πολίτες» είδαν τον Τζακ Γκρίλις, να αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς τη φετινή σεζόν και γι’ αυτό το λόγο ήταν συντετριμμένος το βράδυ της Τρίτης (27/02).

Άπαντες έσπευσαν να τον παρηγορήσουν, με τον ίδιο να προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά του, τοποθετώντας τη φόρμα του, γύρω από το κεφάλι του!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως o 28χρονος ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα στη βουβωνική χώρα το τελευταίο διάστημα και μένει να δούμε, εάν οι νέες του ενοχλήσεις οφείλονται σε πιθανή υποτροπή.

Και όλα αυτά, έρχονται σε συνδυασμό με δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Τζακ Γκρίλις, στη συνέντευξη Τύπου, πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λούτον.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός είχε σταθεί στην ποιότητα του ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών Αγγλίας, ωστόσο είχε αναφέρει, πως εκείνος πρέπει να δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται ως βασικός.

«Το έχω πει, τον χρειαζόμαστε. Έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα για την ομάδα μας. Αλλά πολλά εξαρτώνται και από τον ίδιο. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να κάνει ένα καλό τελευταίο τρίμηνο», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Γκουαρδιόλα.  

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0