Football Talk

Ο Σόναταν Μενέντες στο BN Sports: «Έχουμε την όμαδα για να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά, ήρθε η στιγμή να κάνουμε νίκες!»

Ο Σόναταν Μενέντες στο BN Sports: «Έχουμε την όμαδα για να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά, ήρθε η στιγμή να κάνουμε νίκες!»

Ο Σόναταν Μενέντες αποτελεί το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς. Διαθέτει (δεδομένα) την ποιότητα να βοηθήσει και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Αργεντίνος μίλησε στο BN Sports για το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, τους στόχους και τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Κώστα Μπράτσο.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Τσάκνη

O Αργεντίνος εξτρέμ αποκτήθηκε από τους νεοφώτιστους στις αρχές Φλεβάρη. Αφίχθη στην Κηφισιά ως ελεύθερος από τον Άρη, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν. Διαθέτει ταλέντο. Όπως και ποιότητα και αναμφίβολα είναι ένας ποδοσφαιριστής που στα προσεχή play out μπορεί να εξελιχθεί σε «βαρόμετρο» για την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

«Χρειαζόμαστε νίκες»

Ο Σόναταν Μενέντες παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports με αφορμή τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό (25/02). Ένας βαθμός που σημειολογικά βαραίνει ως νίκη. Πέραν του ομολογουμένως σημαντικού για την οικονομία της «σωτηρίας» βαθμού, το μεγαλύτερο κέρδος είναι η ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση για τη συνέχεια.

Ο Αργερντίνος εκεί ακριβώς εστίασε υποστηρίζοντας πως «θέλουμε να κρατήσουμε αυτό τον πόντο και από εδώ και πέρα να κοιτάξουμε πως θα πάρουμε και νίκη για να μπορέσουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Το ρόστερ της Κηφησιάς δεν αξίζει να δίνει μάχη παραμονής

Όπως επισημάνθηκε, το ρόστερ που έχει φτιάξει η Κηφισιά είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, άποψη την οποία συμμερίστηκε απόλυτα ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ της Κηφισιάς. «Έχουμε την όμαδα για να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά. Βαθμό με το βαθμό, όλοι οι πόντοι χρειάζονται και είναι χρήσιμοι, αλλά από εδώ και πέρα μπορούμε να κάνουμε και νίκες με τους αντιπάλους μας, ώστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίες» ανέφερε με φόντο και την επικείμενη έναρξη των play out.

viber_image_2024-02-28_11-43-38-920.jpg

Η επίδραση του Κώστα Μπράτσου στο παιχνίδι της Κηφισιάς

Όμως και η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπράτσου στον πάγκο έχει διαφοροποιήσει την αγωνιστική φιλοσοφία της Κηφισιάς, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο, όπως άλλωστε κλήθηκε να σχολιάσει ο Σόναταν.

«Αυτό που μας έχει διδάξει είναι να είμαστε μία ομάδα, να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο της Κηφισιάς τη φετινή χρονιά που είναι η παραμονή».

Ένας αθλητής με ενσυναίσθηση

Τελος, αναφορικά με τους δικούς του στόχους, ο Μενέντες δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα προχώρησε σε μία σύνδεση της προσωπικής του ευημερίας, με τη συλλογική, γεγονός που αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλο βαθμό ενσυναίσθησης.

«Ποιοι είναι οι στόχοι του Μενέντες; Μα φυσικά να προσπαθήσω να εξελίσσομαι, να προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στη Κηφισιά για να μείνουμε στη κατηγορία» αποκρίθηκε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0