Football Talk

«Ραψωδία» Χάαλαντ με πέντε γκολ και δίδυμο... φωτιά με Ντε Μπρόινε! (video)

«Ραψωδία» Χάαλαντ με πέντε γκολ και δίδυμο... φωτιά με Ντε Μπρόινε! (video)

Μετά το χατ-τρικ μέσα σε μόλις 40 λεπτά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έφτασε τα πέντε γκολ απέναντι στη Λούτον για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας συνοδευόμενα από τέσσερις ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε!  

Ο Νορβηγός είναι ασταμάτητος και οι νεοφώτιστοι της Premier League ισοπεδώνονται από τις άγριες διαθέσεις του... Viking, αλλά και του Κέβιν Ντε Μπρόινε!

Μέσα στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης στο Kenilworth Road, για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, η Σίτι απέκτησε προβάδισμα δυο τερμάτων. 

Κι αν το πρώτο στο 3' φάνηκε από από την κίνηση του Ντε Μπρόινε αριστερά και το γύρισμα στον Χάαλαντ, το δεύτερο ήταν απλό και συνάμα εντυπωσιακό. 

Ο Νορβηγός έπαιξε με πλάτη, κατέβασε την μπάλα, την άφησε στον Βέλγο κι αυτός του ξαναπέταξε στον κενό χώρο για να φύγει ο... Viking και να ξαναβρεί δίχτυα! 

Στο 40' ολοκληρώθηκε το χατ-τρικ ενός ημιχρόνου από τον Χάαλαντ, ξανά από ασίστ του Ντε Μπρόινε και με τελείωμα πάνω από τον Κρουλ για το 3-0 των «πολιτών»! 

Ο Βέλγος έκανε καρέ στις ασίστ ετοιμάζοντας και το τέταρτο τέρμα του συμπαίκτη του στο 55', ενώ, στο 58' με τρομερό σουτ ο Χάαλαντ έγραψε το 5-2 για τη Σίτι στο Kenilworth Road, αυτή τη φορά μετά από μεταβίβαση του Μπερνάρντο Σίλβα!



Απλά απολαυστικοί!

www.bnsposrts.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0