Football Talk

O Ντε Χέα στη Μπαρτσελόνα; Οι «μπλαουγκράνα» τον... πολιορκούν!

O Ντε Χέα στη Μπαρτσελόνα; Οι «μπλαουγκράνα» τον... πολιορκούν!

Σε... αποκαλύψεις προχώρησε η Mundo Deportivo, ισχυριζόμενη πως η Μπαρτσελόνα «γλυκοκοιτάζει» τον Νταβίντ Ντε Χέα, ψάχνοντας τρόπο να τον κάνει δικό της.

Για 12 ολόκληρα χρόνια αποτέλεσε το απόρθητο «τοίχος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχαιρετώντας την το περασμένο καλοκαίρι.

Κανείς δεν περίμενε να μείνει τόσο καιρό εκτός, και ενώ το όνομά του παίζει ως υποψήφιο σε πολλές ομάδες, έχει μείνει... ξεκρέμαστος. Πιθανότατα, όμως, όχι για πολύ καιρό ακόμα.

Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του πλανήτη έχει εκφράσει ένθερμα το ενδιαφέρον του για την περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Η Μπαρτσελόνα τον έχει βάλει στο ραντάρ της ως δεύτερο κίπερ, πίσω από τον «τεράστιο» Τερ Στέγκεν. Για να συμβεί αυτό, φημολογείται πως θα προβούν σε πώληση του Ινιάκι Πένια για ένα ικανοποιητικό ποσό, μάλιστα, ενώ ο Ντε Χέα θα προστεθεί ως ελεύθερος.

Μιλάμε για ένα πολύ «γλυκό» deal, μιας και πολλά λεφτά δεν θα κοστίσει, ενώ η εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον συλλόγο σε καιρούς ανάγκης.

Σε περίπτωση πάντως, που η συμφωνία «βουλιάξει», αμέσως επόμενη επιλογή αποτελεί ο 25χρονος Λουίς Μαξιμιάνο, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλμερία ως δανεικός από την Λάτσιο και έχει τραβήξει όλα τα... βλέμματα πάνω του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0