Football Talk

Νέβες: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, θυμίζει PlayStation»!

Νέβες: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, θυμίζει PlayStation»!

Και ενώ αρκετοί «αστέρες» δείχνουν να έχουν μετανιώσει την επιλογή τους να μετακινηθούν στη χερσόνησο της Αραβίας, ο Ρούμπεν Νέβες εκφράζει την ικανοποίησή του από την εμπειρία του στην Σαουδική Αραβία και συμπληρώνει πως… δεν βλέπει διαφορές με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και πως στη Saudi Pro League, τρέχει περισσότερο από ότι συνήθιζε να κάνει στην Premier!

Ο πάλαι ποτέ μέσος της Γουλβς, το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Αλ Χιλάλ έναντι 55 εκατομμυρίων και αποτελεί έναν από τους πλέον κομβικούς παίκτες στην προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Με… συζητήσιμες δηλώσεις του στην πορτογαλικό O Jogo, ο Νέβες αναφέρεται στην ικανοποίησή του από την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, «δεν βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ του σαουδαραβικού και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Δεν σκοπεύω να επιστρέψω σύντομα».

Για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, «το πρωτάθλημα μπορεί να μετατραπεί σε ένα από τα καλύτερα του κόσμου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ποιοτικοί παίκτες έρχονται συνεχώς εδώ, είναι τρομερό, θυμίζει το PlayStation»  συμπλήρωσε ο Πορτογάλος μέσος για να προκαλέσει την απορία πολλών, ιδίως μετά το κύμα δυσαρέσκειας και την επιστροφή όπως όπως ορισμένων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη (βλέπε Χέντερσον στον Άγιαξ).

Στην ίδια συνέντευξη, ο Πορτογάλος «πέταξε» κι άλλες, ενδιαφέρουσες ατάκες.

«Το περασμένο καλοκαίρι, βρέθηκα κοντά σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Με την Μπαρτσελόνα βρεθήκαμε πολύ κοντά. Όπως και με την Άρσεναλ. Όλα ήταν πολύ προχωρημένα, αλλά η μεταγραφή και στις δύο περιπτώσεις κατέρρευσε».

Ασφαλώς, «όσκαρ» διεκδικεί, το χωρίο της συνέντευξης στο οποίο ο Ρούμπεν Νέβες υποστηρίζει πως στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας τρέχει περισσότερο από ότι συνήθιζε να κάνει στη Premier League!

Ναι, κι όμως το είπε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0