Football Talk

«Ψάχνει» τον καλό του εαυτό κόντρα στον Άρη, ο Παναθηναϊκός, με γνωστές απουσίες και αλλαγές από Τερίμ

«Ψάχνει» τον καλό του εαυτό κόντρα στον Άρη, ο Παναθηναϊκός, με γνωστές απουσίες και αλλαγές από Τερίμ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο, με τον Τερίμ να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του και την ομάδα να είναι έτοιμη να… βρει τον καλό εαυτό της.

Όλα έτοιμα στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/2), για την προτελευταία αγωνιστική πριν τα Play-off, η οποία είναι… κόκκινη γραμμή για το «τριφύλλι», καθώς ψάχνει διακαώς το τρίποντο στην έδρα του. Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ, είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν μετά το στραπάτσο με την Κηφισιά και την Λαμία, να βρουν τον καλό εαυτό τους και να μπουν, όσο περισσότερο «ψυχωμένοι» γίνεται στο mini πρωτάθλημα που έπεται.

Το απόγευμα της Τρίτης (27/2), στο Κορωπί, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Άρη, με το πρόγραμμα να ξεκινάει όπως πάντα με προθέρμανση. Η συνέχεια περιλάμβανε rondo, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Φυσικά, για το εν λόγω παιχνίδι «απών» θα είναι βέβαια ο Σένκεφελντ που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο περασμένο παιχνίδι με την Κηφισιά. Στην ίδια λίστα των απόντων συγκαταλέγεται και ο Τζούριτσιτς, ο οποίος όμως ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος.  Ο Χουάνκαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν έκαναν θεραπεία. Αντίθετα, τον τραυματισμό του ξεπέρασε ο Σπόραρ, τον οποίο θα έχει στην διάθεση του ο Τούρκος τεχνικός.

Ο Ντραγκόφσκι πρόκειται να βρεθεί κάτω από την εστία, αντί του Λοντίγκιν, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Ακαϊντίν με τον Ούγκο έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αποτελέσουν δίδυμο. Στο αριστερό άκρο η παρουσία του Μλαντένοβιτς πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ από τα δεξιά ο Κώτσιρας. Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι στην θέση «6» και τριάδα θα συμπληρώσουν ο Τσέριν και ένας εκ των Μπερνάρντ ή Μπακασέτα. Στα της επίθεση, ο Ιωαννίδης θα βρεθεί στην κορυφή σίγουρα, ενώ στα δεξιά θα είναι ο Παλάσιος. Στην αριστερά πτέρυγα, στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Μπερνάρντ στο «10», θα είναι αυτός ή εναλλακτικά υπάρχουν ο Αϊτόρ και ο Μαντσίνι.

Αναλυτικά και η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0