Football Talk

«Σοκ» για πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη!

«Σοκ» για πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη!

Ο νυν παίκτης της Μίντιλαντ και πρώην της Άρσεναλ, Κρίστοφερ Όλσον, βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με μηχανική υποστήριξη αναπνοής, αφού διαγνώσθηκε με νόσο που επηρεάζει τον εγκέφαλό του.

Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση που έρχεται από τη Δανία και αφορά την υγεία του 28χρονου ποδοσφαιριστή της Μίντιλαντ, Κρίστοφερ Όλσον, που στο παρελθόν είχε περάσει παλιότερα και από την Άρσεναλ.

Όπως έκανε γνωστό η δανέζικη ομάδα, ο Όλσον είχε καταρρεύσει μέσα στο σπίτι του στις 20 Φεβρουαρίου, από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους. Εκεί νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη αναπνοής, καθώς «πάσχει από μία φαινομενικά οξεία ασθένεια που επηρεάζει τον εγκέφαλό του».

Η ομάδα ζήτησε από τον κόσμο να δείξει σεβασμό και κατανόηση στην παρούσα κατάσταση, ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να αναρρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο Όλσον είχε περάσει πριν από μία δεκαετία από τις υποδομές της Άρσεναλ, με την οποία πραγματοποίησε μόλις μία εμφάνιση στην αντρική ομάδα, ενώ από το καλοκαίρι του 2023 αγωνίζεται στη Μίντιλαντ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0