Football Talk

«Τι άλλο θα δώσουν στον Εμπαπέ;» Ο Εμίρης του Κατάρ πηγαίνει στη Γαλλία, με νέα πρόταση στις «αποσκευές» του;

«Τι άλλο θα δώσουν στον Εμπαπέ;» Ο Εμίρης του Κατάρ πηγαίνει στη Γαλλία, με νέα πρόταση στις «αποσκευές» του;
Μία συνάντηση με φόντο το... μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ ή όχι;

Συνάντηση… κορυφής θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού, με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, να περιμένει εκλεκτούς καλεσμένους. Πιο συγκεκριμένα, έχει προσκαλέσει σε δείπνο τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον ισχυρό άνδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, ένα δείπνο που προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης (27/02), προς τιμήν του Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.

Ο Μακρόν θα συναντηθεί με τον Ταμίμ μπιν Χαμάντ στο πλαίσιο των διπλωματικών συζητήσεων μεταξύ Γαλλίας και Κατάρ, που αφορούν τη σύγκρουση Ισραήλ και Χαμάς.  Όπως γίνεται αντιληπτό, στις συζητήσεις αυτές δεν θα πάρουν μέρος ο Εμπαπέ με τον Αλ Κελαϊφί, οι οποίοι ωστόσο θα είναι παρόντες στο δείπνο που θα ακολουθήσει. Εκεί, δεν είναι καθόλου απίθανο ο εμίρης του Κατάρ να προσεγγίσει τον Γάλλο σούπερ σταρ, προκειμένου να σκεφτεί την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Παριζιάνους.

Όλα αυτά, εν μέσω των δημοσιευμάτων του τελευταίου διαστήματος που κάνουν λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί, για λογαριασμό της Ρεάλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της Παρί Σεν Ζερμέν, η περίπτωση να προτείνει ο Ταμίμ μπιν Χαμάντ νέο συμβόλαιο στον Εμπαπέ, απορρίπτεται!

 


Να σημειωθεί, ότι ο Εμπαπέ έχει παρευρεθεί ξανά στο παρελθόν σε γεύμα μεταξύ Μακρόν και Ταμίμ μπιν Χαμάντ το 2018, μισό περίπου χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 από τη Γαλλία. Τότε, είχε προσκληθεί σε γεύμα από τον Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία, με αφορμή την εκλογή του Τζορτζ Γουεά ως προέδρου της Δημοκρατίας της Λιβερίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0