Football Talk

Ζιντάν: «Ο Λίπι με έκανε ό,τι έγινα αργότερα - Γιατί όχι στην Ιταλία;» (video)

Ζιντάν: «Ο Λίπι με έκανε ό,τι έγινα αργότερα - Γιατί όχι στην Ιταλία;» (video)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον «μέντορά» του, ποδοσφαιρικά και προπονητικά, Μαρσέλο Λίπι. Παράλληλα, άφησε «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους πάγκους και μάλιστα, τους ιταλικούς!

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μαρσέλο Λίπι με τίτλο «Now I win», έκανε πρεμιέρα και μία σειρά από νυν και πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου, έδωσαν το «παρών» στην Ιταλία.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Μαρσέλο Λίπι, τον άνθρωπο που τον έφερε στη Γιουβέντους.

«Ο Μαρτσέλο Λίπι ήταν αυτός που με έκανε να έρθω στη Γιουβέντους, ο πρώτος που πίστεψε σε μένα και με άφησε να παίξω. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν, ήρθα από τη Γαλλία, όλα ήταν διαφορετικά, αλλά ο Λίπι με έκανε να γίνω αυτό που έγινα αργότερα. Ως παίκτης είχα σπουδαίους προπονητές όπως ο Λίπι ή ο Αντσελότι, αλλά ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο».

Προφανώς, υπήρξαν ερωτήσεις και σχετικά με το μέλλον του, καθώς από το 2021 κι έπειτα, όταν και αποχωρίστηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένει χωρίς ομάδα.

«Να προπονήσω κάποτε στην Ιταλία; Γιατί όχι; Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, αλλά αυτή τη στιγμή κάνω κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω στους πάγκους, θα ήθελα να ξαναπροπονήσω».

Διαβάστε εδώ, όσα είχε δηλώσει ο Μαρσέλο Λίπι μιλώντας στο BN Sports και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0