Football Talk

Η Μπαρτσελόνα γυρνάει την... πλάτη στον Ντάνι Άλβες: Εκτός της λίστας των «θρύλων» της!

Η Μπαρτσελόνα γυρνάει την... πλάτη στον Ντάνι Άλβες: Εκτός της λίστας των «θρύλων» της!

Η πλήρης «αποκαθήλωση» ήρθε για τον Ντάνι Άλβες, με την Μπαρτσελόνα να τον αποσύρει από τη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου και την καταδίκη του Βραζιλιάνου για σεξουαλική επίθεση.

 

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να θέσει εκτός των «θρύλων» της ομάδας τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος πρόσφατα κρίθηκε ένοχος στην υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορούνταν και καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Στα 125 χρόνια ιστορίας της, η Μπαρτσελόνα έχει κατονομάσει ως «θρύλους» 102 ποδοσφαιριστές της που αγωνίστηκαν και με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» και άφησαν εποχή στο σύλλογο. Πιο πρόσφατες προσθήκες ήταν αυτές των Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζεράρ Πικέ.

Ο Ντάνι Άλβες τέθηκε από την ομάδα εκτός της σχετικής λίστας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονταν με την υπόθεσή του και οδήγησαν τελικά τον Βραζιλιάνο πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άλβες είναι για την Μπαρτσελόνα ο δεύτερος πιο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της με 43 τίτλους, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0