Football Talk

Τζιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0: Τσιγκάνκοφ και Σάβιο δεν αφήνουν τις ελπίδες για πρωτάθλημα να… σβήσουν

Τζιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0: Τσιγκάνκοφ και Σάβιο δεν αφήνουν τις ελπίδες για πρωτάθλημα να… σβήσουν

Η Τζιρόνα συνεχίζει τη δική της «μάχη» για το πρωτάθλημα, «λυγίζοντας» την αντίσταση και της Ράγιο Βαγιεκάνο (3-0, 26/02). Ήρωας ο Τσιγκάνκοφ που άνοιξε το σκορ, μέχρι ο Σάβιο να… κλειδώσει τη νίκη.

Η Τζιρόνα συνεχίζει να παλεύει με όλες τις δυνάμεις της, για τον τίτλο της La Liga. Η Ράγιο Βαγεκάνο έγινε το τελευταίο «θύμα» της ομάδα του Μίτσελ, με τους Τσιγκάνκοφ και Σάβιο να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα τους, για την 26η αγωνιστική της La Liga (3-0, 26/02).

Η πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης ανήκει στην Τζιρόνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ερέρα πήρε την κεφαλιά χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Ο Τσιγκάνκοφ απείλησε στο 51ο λεπτό, αλλά ο τερματοφύλακας δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Ουκρανός βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και «εκτέλεσε» τον Ντιμιτρέφσκι για το 1-0.

Ο Τσαβάρια στο 76’ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Ο Σάβιο μετά από μία υπέροχη ατομική ενέργεια «κλείδωσε» για τα καλά το «τρίποντο» της Τζιρόνα, στο 90+1’ κάνοντας το 2-0.

Ο Βραζιλιάνος όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 90+6’ πρόσθεσε άλλο ένα γκολ στο ενεργητικό του, για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Κόουτο, Γκαρθία, Λόπεθ (70' Χοάνπε), Γκουτιέρεθ, Ερέρα (89' Σολίς), Γκαρθία, Τσιγκάνκοφ (89' Τόρε), Πόρτου (74' Μαρτίν), Σάβιο, Ντόβμπικ (74' Στουάνι)

Ράγιο Βγιεκάνο (Ι. Πέρες): Ντιμιτριέβσκι, Μπάλιου, Αριντάν, Λεζέν, Εσπίνο, Βαλεντίν (59' Σις), Φρούτος (64' Τσαβαρία), Κρέσπο (79' Τρέχο), Λόπεθ (64' Πέρεθ), Γκαρθία, Τόμας (58' Καμέγιο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0