Football Talk

Ρόμα – Τορίνο 3-2: Ντιμπάλα από άλλον… πλανήτη, διατηρεί τις ελπίδες για 4άδα! (video)

Ρόμα – Τορίνο 3-2: Ντιμπάλα από άλλον… πλανήτη, διατηρεί τις ελπίδες για 4άδα! (video)

Με έναν «διαστημικό» Πάουλο Ντιμπάλα, που πέτυχε χατ-τρικ, η Ρόμα κέρδισε την Τορίνο με 3-2 (26/02) και συνεχίζει να κυνηγά την 4η θέση της Serie A, έπειτα από 26 αγωνιστικές.

«Μαγικός» Πάουλο Ντιμπάλα! Ο Αργεντινός επιθετικός τα έκανε όλα για την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, σημείωσε τρία γκολ και χάρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη Ρόμα!

Οι «τζιαλορόσι» κέρδισαν με 3-2 (26/02) στο Ολίμπικο την Τορίνο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A, και έτσι βρίσκονται στο -4 από την 4η θέση και την Μπολόνια.

Ο Ντιμπάλα άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 42ο λεπτό, αλλά ο Ζαπάτα είχε απάντηση μόλις δύο λεπτά αργότερα, κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ρόμα όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 58’, πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, «κεραυνοβόλησε» τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τα 25 μέτρα για το 2-1 και αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά του προπονητή του!


Μάλιστα, έφτασε και σε τρίτο προσωπικό τέρμα, στο 69’! Ο Λουκάκου μοίρασε υπέροχα στον Ντιμπάλα, εκείνος πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 3-1, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους.


Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό, έπειτα από αυτογκόλ του Χάουσεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Μαντσίνι, Σμόλινγκ (78’ Χάουσεν), Εντικά, Κρίστενσεν, Κριστάντ, Παρέδες (65’ Μπόβε), Ανχελίνο (64’ Σπινατσόλα), Πελεγκρίνι (86’ Σάντσες), Ντιμπάλα, Αζμούν (65’ Λουκάκου)

Τορίνο (Τζούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζιτζί, Λοβάτο (14’ Σαζόνοφ), Μασίνα (81’ Ίλιτς), Μπελανόβα, Γκινείτις (80’ Λινέτι), Ρίτσι, Λάζαρο (62’ Ροντρίγκες), Βλάσιτς, Σανάμπρια (81’ Οκερέκε), Ζαπάτα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0