Football Talk

Χάνει τον Εκόνγκ ο ΠΑΟΚ: Άμεσα χειρουργείο, άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του!

Χάνει τον Εκόνγκ ο ΠΑΟΚ: Άμεσα χειρουργείο, άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Τροστ-Εκόνγκ, μένοντας εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μεγάλο «πλήγμα» για τον ΠΑΟΚ! Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ επέστρεψε με τραυματισμό από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και όπως έδειξαν οι εξετάσεις του, υπέστη θλάση 3ου βαθμού.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (27/02). Μάλιστα, το διάστημα που θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» παραμένει άγνωστο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα λείψει για παραπάνω από έναν μήνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

«Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και οικογενειακό διπλό.Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά, ο Μπάμπα έβγαλε μέρος του προγράμματος στο πλαίσιο επανένταξης μετά τον τραυματισμό στη Λεωφόρο, ενώ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι παρέμεινε εκτός καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο έφερε κι ένα άσχημο νέο, καθώς ο Ζόαν Σάστρε υπέστη κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου. Λόγω του σημείου του τραυματισμού, η κατάσταση του Ισπανού θα εκτιμάται καθημερινά.

Τέλος ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε επανέλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση. Ο Νιγηριανός έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού και αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0