Football Talk

Ολική ανατροπή στις αποδόσεις τίτλου για τη Stoiximan Super League: Έχουμε ξεκάθαρο φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός δεν είναι... μόνος πλέον!

Ολική ανατροπή στις αποδόσεις τίτλου για τη Stoiximan Super League: Έχουμε ξεκάθαρο φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός δεν είναι... μόνος πλέον!
Ανακατατάξεις, με «καθαρό» φαβορί πλέον για τον τίτλο, αλλά και με μικρότερες αποστάσεις μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών! Πόσο άλλαξαν τα δεδομένα από την αρχή του 2024;

Ραγδαίες αλλαγές στη Stoiximan Super League μέσα στο 2024, με τη «μάχη» του τίτλου να… παίρνει φωτιά,  δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Η «ψαλίδα» μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών έχει κλείσει σημαντικά, πράγμα που αποτυπώνεται και στις στοιχηματικές αποδόσεις της Novibet για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ είναι οδηγός της κούρσας, πλέον, και πρώτο φαβορί. Η «Ένωση» άφησε τους αντιπάλους της να «σφάζονται» σε Ευρώπη και Κύπελλο, βρήκε τη φόρμα της και δεν «γκέλαρε» πουθενά μέσα στο νέο έτος. Η απόδοσή της για κατάκτηση είναι στο 2.35 στη Novibet από το 3.00, στην αρχή του έτους.

Δεύτερο φαβορί ο ΠΑΟΚ, που έχασε τη… βραχεία κεφαλή με την οποία ήταν μπροστά, σε βαθμολογικό και στοιχηματικό επίπεδο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε ένα πολύ δύσκολο φεγγάρι τον τελευταίο μήνα, ενώ έχει ταυτόχρονα και πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στο 3.50 η απόδοση του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Novibet, ενώ βρισκόταν στο 2.90. 

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγαλύτερο αγωνιστικό άλμα, και συνεπώς, η απόδοσή του για κατάκτηση υπέστη τη μεγαλύτερη πτώση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μεταμορφωμένοι επί Μεντιλίμπαρ, με την ψυχολογία στα ύψη και με πολύ αναβαθμισμένο ρόστερ, με το χάντικαπ των πέντε βαθμών που έχει να καλύψει για την κορυφή όμως, να αποτελεί ακόμα υψηλό εμπόδιο. Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Ολυμπιακός θα «επιβαρυνθεί» με ευρωπαϊκά παιχνίδια υψίστης σημασίας.

Το σενάριο να γίνουν πρωταθλητές δίνεται σε απόδοση 5.00 στη Novibet, όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, προέρχεται από δύο σερί «αυτοκτονίες» στην έδρα της, και το εις βάρος της μομέντουμ έχει ανεβάσει σε αυτά τα επίπεδα την απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.





Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις στη Novibet εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0