Football Talk

«Η Έβερτον... γιορτάζει!»: Μειώθηκε η τιμωρία του -10!

«Η Έβερτον... γιορτάζει!»: Μειώθηκε η τιμωρία του -10!
Νέα δεδομένα στη βαθμολογία της Premier League και η Έβερτον, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού!
Απόφαση... ανάσα για την Έβερτον! Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (26/02), η ποινή της μειώθηκε σε σημαντικό βαθμό και κάπως έτσι, ξεπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Μπρέντφορντ!

Συγκεκριμένα, η έφεσή της για μείωση της ποινής που αφορούσε την αφαίρεση των 10 βαθμών στο πρωτάθλημα, μόλις λίγους μήνες πριν, έγινε δεκτή. Τα «ζαχαρωτά» είχαν τιμωρηθεί με την εν λόγω ποινή, λόγω της παραβίασης των Kανόνων Kερδοφορίας και Bιωσιμότητας (PSR) της Premier League, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021/2022.

Στην είδηση της αφαίρεσης των 10 βαθμών, ο σύλλογος είχε δηλώσει «σοκαρισμένος και απογοητευμένος από την απόφαση της Ανεξάρτητης Επιτροπής της Premier League» και προσέφυγε σε Συμβούλιο Εφετών προκειμένου να δικαιωθεί, με την εκδίκαση της απόφασης να ξεκινάει στις αρχές του έτους. 

Η ποινή της Έβερτον τελικά μειώθηκε από 10, σε έξι βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι προστέθηκαν ακόμη τέσσερις και η ομάδα του Σον Ντάις έφτασε αισίως τους 25 βαθμούς, ανέβηκε στην 15η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0