Football Talk

Ντέιβις με... συνταγή, Μπέλιγχαμ: Πώς η Ρεάλ Μαδρίτης «αναγκάζει» να της πουλήσουν νωρίτερα και φθηνότερα!

Ντέιβις με... συνταγή, Μπέλιγχαμ: Πώς η Ρεάλ Μαδρίτης «αναγκάζει» να της πουλήσουν νωρίτερα και φθηνότερα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να εντάξει στο ρόστερ της τον Αλφόνσο Ντέιβις, να ενισχυθεί σημαντικά και να βγει -πολύ- κερδισμένη από το «deal» με την Μπάγερν Μονάχου

Ο Αλφόνσο Ντέιβις ήταν ένας από τους διακαείς… πόθους της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα», που εξετάζει την περίπτωσή του εδώ και ένα χρόνο, φαίνεται πως έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο 23χρονος αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου θα μετακομίσει στη Μαδρίτη είτε το προσεχές καλοκαίρι, είτε το επόμενο, με την περίπτωσή του να θυμίζει πολύ εκείνη του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Μπέλιγχαμ αγωνιζόταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ από το 2020, όταν και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2025. Την προηγούμενη άνοιξη, η Ντόρτμουντ προσπάθησε να επεκτείνει για μία ακόμη σεζόν το συμβόλαιό του, βάζοντας ρήτρα στα 150 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο 20χρονος Άγγλος δεν έμοιαζε διατεθειμένος να προχωρήσει στην εν λόγω διαδικασία, αφού το μυαλό του βρισκόταν ήδη στη Ρεάλ.

Η Ντόρτμουντ έπρεπε να αποφασίσει. Να τον αφήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2025, ή να βάλει το μέγιστο ποσό χρημάτων στα τα ταμεία της; Προφανώς, το δεύτερο, όσο και αν η αποχώρησή του θα άφηνε ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό πίσω του. Εισέπραξε από τους «μερένγκες» 103 εκατομμύρια ευρώ και πλέον, τον βλέπει να κάνει… όργια στην Ισπανία.

Κάτι αντίστοιχο ετοιμάζεται να κάνει ξανά η Ρεάλ, αυτή τη φορά με τον Αλφόνσο Ντέιβις. Το συμβόλαιο του Καναδού με την Μπάγερν Μονάχου λήγει το καλοκαίρι του 2025, πράγμα που σημαίνει ότι οι Βαυαροί κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο, εάν δεν χειριστούν σωστά την κατάσταση.

Η Ρεάλ, μάστερ των διαπραγματεύσεων, είναι πολύ πιθανό θα αρχίσει τις συζητήσεις με την Μπάγερν ξεκινώντας από το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ, δεδομένου του ενός έτους που απομένει στο συμβόλαιο του παίκτη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χρηματιστηριακή του αξία, βάσει Transfermarkt, αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ, οποιοδήποτε ποσό χαμηλότερο από αυτό θα είναι κέρδος για τη Ρεάλ, αλλά και… αναγκαίο κακό για τους Βαυαρούς, ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο να φύγει ως ελεύθερος.


www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0