Football Talk

Όλη η λατινοαμερικάνικη τρέλα του Νούνιες, «βγήκε» στο γκολ του Φαν Ντάικ! (video)

Όλη η λατινοαμερικάνικη τρέλα του Νούνιες, «βγήκε» στο γκολ του Φαν Ντάικ! (video)

Παρόντες, αλλά και… απόντες από τον αγωνιστικό χώρο, πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ που έδωσε το League Cup στη Λίβερπουλ, στον μεγάλο τελικό με την Τσέλσι, με τον Ντάργουιν Νούνιες να «κλέβει» την παράσταση.

Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στον τελικό του League Cup θα έληγε ισόπαλη και το ματς απείχε δύο λεπτά από το να οδηγηθεί στα πέναλτι. Όμως, οι Κώστας Τσιμίκας και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είχαν διαφορετική άποψη. Ο Έλληνας αριστερός μπακ εκτέλεσε το κόρνερ στο 118’ και ο Φαν Ντάικ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πέτροβιτς για το 1-0 της Λίβερπουλ.

Το γήπεδο «σείστηκε» και οι παίκτες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς. Το ίδιο έγινε και στον πάγκο των «Reds», με τον Ντάργουιν Νούνιες να… κλέβει την παράσταση.

Ο Ουρουγουανός φορ της Λίβερπουλ ήταν ένας από τους πολλούς απόντες του τελικού, λόγω του προβλήματος που είχε αποκομίσει στο ματς με την Μπρέντφορντ πριν από δύο αγωνιστικές. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να χαρεί και με το παραπάνω το νικητήριο γκολ.

Τι έκανε; Άρχισε να κατεβαίνει τρέχοντας τα σκαλοπάτια που οδηγούσαν προς τον αγωνιστικό χώρο, παραμερίζοντας και σχεδόν… γκρεμίζοντας τον «κουτσό» Κέρτις Τζόουνς, προτού ξεχυθεί στο γήπεδο πανηγυρίζοντας με σφιγμένες τις γροθιές και χαθεί στην αγκαλιά του επίσης απόντα Σόμποσλαϊ και των υπόλοιπων συμπαικτών του. 


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0