Football Talk

Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς 1-1: «Μάχη» και γκολ ή αλλιώς… SuperClásico, για την πρώτη ισοπαλία, μετά από 2,5 χρόνια! (video)

Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς 1-1: «Μάχη» και γκολ ή αλλιώς… SuperClásico, για την πρώτη ισοπαλία, μετά από 2,5 χρόνια! (video)

Καιρός ήταν για μια ισοπαλία σε SuperClásico, η οποία ήρθε μετά από 2,5 χρόνια και πέντε ντέρμπι που είχαν αναδείξει νικητή!

Δεν… έβγαλε νικητή το SuperClásico που έγινε στο «Μονουμεντάλ», για την 7η αγωνιστική του Κόπα Ντε Λα Λίγκα, με Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς να έρχονται ισόπαλες με 1-1.

 

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα είχε… μπόλικο «ξύλο», με πολλά φάουλ εκατέρωθεν και λίγες ευκαιρίες, με το δοκάρι του Κολίδιο της Ρίβερ στο 23΄ να ξεχωρίζει. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ήρθαν και τα γκολ, με τον Πάμπλο Σολάρι να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους και να βάζει «φωτιά» στο «Μονουμεντάλ».

 

Ο Κριστιάν Μεδίνα απείλησε για την Μπόκα στο 65΄, και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

 

 

Η Ρίβερ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 93΄ με τον Μασταντουόνο, με την ισοπαλία να μένει μέχρι το τέλος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ρίβερ του Μάρτιν Ντεμικέλις «έπιασε» την Ιντεπετιέντε στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Κόπα Ντε Λα Λίγκα, ενώ η Μπόκα βρίσκεται στην έβδομη θέση του δεύτερου ομίλου.

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0