Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Ακόμα κι όταν «κολλάει», o Μόντριτς θα είναι εκεί να την σώζει! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Ακόμα κι όταν «κολλάει», o Μόντριτς θα είναι εκεί να την σώζει! (video)

Ένα γκολ, μα τι γκολ! Η «χρυσή» αλλαγή του Κάρλο Αντσελότι, ο Λούκα Μόντριτς, έδειξε ξανά την τεράστια κλάση του. Με ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, χάρισε στη Ρεάλ το «τρίποντο» κόντρα στη Σεβίλλη (25/02, 1-0), διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας, στην κορυφή της La Liga!

Για 81 λεπτά έδειχνε να έχει «κολλήσει», σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς. Και λοιπόν; Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε… ρουά ματ, με μία κίνηση! Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λούκα Μόντριτς, ο Κροάτης σκόραρε με ένα απίθανο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τη Σεβίλλη, στην επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (25/02, 1-0), για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, συνεχίζει σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας στο +8 από την Μπαρτσελόνα. Η Τζιρόνα είναι στην τρίτη θέση, εννέα βαθμούς πίσω, αλλά με ματς λιγότερο.

Οι «μερένχες» βρήκαν γρήγορα το γκολ στο παιχνίδι, με τον Λούκας Βάθκεθ να κάνει το 1-0 στο 10ο λεπτό. Ωστόσο, το τέρμα του ακυρώθηκε, έπειτα από παρέμβαση του VAR για φάουλ κατά τη διάρκεια της φάσης.

Ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός, με τη Ρεάλ να μην απειλείται, αλλά και να μην απειλεί τους Ανδαλουσιανούς.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση, είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο, αλλά δεν έβρισκαν τη λύση.

Αυτό έμελλε να έρθει από το πόδι του Λούκα Μόντριτς. Στο 81’, πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, δίχως δισταγμό σούταρε με πολλά φάλτσα, νίκησε τον Νίλαντ για το 1-0 και χάρισε τους τρεις βαθμούς στη «βασίλισσα».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Βάθκεθ, Φερνάντες (75’ Μόντριτς), Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρόος, Τσουαμενί, Ντίαθ (90’ Θεμπάγιος), Ροντρίγκο (90+4’ Ροντρίγκες), Βινίσιους

Σεβίλλη (Σάντσεθ): Νίλαντ, Νάβας (75’ Σάντσεθ), Μπαντέ, Ράμος, Σάλας (90+1’ Νιανζού), Τόρες (75’ Σούσο), Σουμαρέ, Σο, Οκάμπος (90+1’ Γιανουζάι), Εν-Νεσίρι, Ρομέρο (75’ Βελίθ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0