Football Talk

Μίλαν – Αταλάντα 1-1: Κανείς δεν κέρδισε, αλλά και οι δύο... βολεύτηκαν! (video)

Μίλαν – Αταλάντα 1-1: Κανείς δεν κέρδισε, αλλά και οι δύο... βολεύτηκαν! (video)

Στο Σαν Σίρο, Μίλαν και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες (1-1) για την 26η αγωνιστική της Serie A. Το αποτέλεσμα, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, ίσως να άφησε «αδικημένη» τη Μίλαν, που πίεσε για τη νίκη, αλλά βρήκε απέναντί της μία πολύ καλή άμυνα.

Η Μίλαν φιλοξένησε την… δαιμονισμένη Αταλάντα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την «βαριά» ήττα με 4-2 από τη Μόντσα την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη, οι «μπεργκαμάσκι» βρίσκονταν σε τρομερή περίοδο φορμαρίσματος, με πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με μία υπέροχη ατομική προσπάθεια του Λεάο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνεσέκι από δύσκολη γωνία.


Η Αταλάντα δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση. Στο 42’, το 1-1 έγινε από την άσπρη βούλα με την εύστοχη εκτέλεση του Κουπμάινερς και με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν άλλαξε ιδιαίτερα, αλλά η Μίλαν ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες με τους Λόφτους-Τσικ, Λεάο και Ζιρού, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση στο φινάλε του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Καρνεσέκι κράτησαν το 1-1 έως το τέλος.

Στους 53 βαθμούς και την τρίτη θέση η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, ενώ το εντυπωσιακό σερί νικών της Αταλάντα έλαβε τέλος και οι «μπεργκαμάσκι» με 46 βαθμούς εξακολουθούν να βρίσκονται στην πέμπτη θέση, δύο βαθμούς μακριά τις θέσεις του Champions League.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Στ. Πιόλι): Μενιάν, Φλορέντσι, Τιαό, Γκάμπια, Ερναντές, Αντλί, Μπενακέρ, Πούλισικ, Λεάο, Λόφτους-Τσικ, Ζιρού

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Καρνεσέκι, Σκαλβίνι, Ντμίσιτι, Κολάσινατς, Χολμ, Ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουγκέρι, Κουπμάινερς, Μίραντσουκ, Ντε Κατελάρε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0