Football Talk

Χάνει έδαφος ο Παναθηναϊκός, παλεύει ο Ολυμπιακός: H βαθμολογία της Stoiximan Super League

Χάνει έδαφος ο Παναθηναϊκός, παλεύει ο Ολυμπιακός: H βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τι αλλαγές έφερε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, το φινάλε της 24ης «στροφής» της Stoiximan Super League;

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής ήταν δίχως αμφιβολία η ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, με αντίπαλο την Κηφισιά (25/02, 1-1). Οι «πράσινοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σένκεφελντ, κάτι που τους οδήγησε σε απώλεια δύο βαθμών στην έδρα τους κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας.

Έτσι, έχασαν έδαφος στην «κούρσα» του τίτλου, δύο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έμειναν στο -2 από την κορυφή και την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» από την άλλη, δεν εγκαταλείπει την κορυφή, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λαμίας το Σάββατο (24/02, 1-3) και παραμένει στην πρώτη θέση.

Στο κατόπι της συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, που χρειάστηκε ανατροπή στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (25/02, 1-3), αλλά έκανε τη δουλειά, πήρε τους τρεις βαθμούς και είναι δεύτερος με έναν πόντο διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός μπορεί επίσης να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης, όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε συνέχεια στην «απόλυτη» εκκίνησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-1 (25/02), παραμένοντας στο -5 από την κορυφή.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League, μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής:

slgr.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0