Football Talk

Άρης - Βόλος 2-0: Ο Μορόν τον... βύθισε, ο Ανσαριφάρντ «άνοιξε» και νέο λογαριασμό!

Άρης - Βόλος 2-0: Ο Μορόν τον... βύθισε, ο Ανσαριφάρντ «άνοιξε» και νέο λογαριασμό!
Επιστροφή στο Βικελίδης και τρίτη σερί νίκη για τον Άρη! Επικράτησε του Βόλου με σκορ 2-0 (25/02), που έμεινε «κολλημένος» στην προτελευταία θέση της Stoiximan Super League.
Ο Άρης γύρισε ξανά στο σπίτι του και το είδε γεμάτο! Επί έναν μήνα, έδινε ματς εκτός έδρας, και στο πρώτο στο Κλεάνθης Βικελίδης με κόσμο, εντός του 2024, επικράτησε του Βόλου (25/02, 2-0), χάρις τα γκολ των Μορόν και Ανσαριφάρντ.

Τρίτη σερί νίκη για τους «κίτρινους», ανεξαρτήτως διοργάνωσης, και ένατο που παραμένουν αήττητοι!

Μετά από 24 αγωνιστικές, έχουν εδραιωθεί στην πέμπτη θέση της Stoiximan Super League, ενώ ο Βόλος, βρίσκεται στη προτελευταία, δηλαδή την 13η.

Ο Άρης πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 45+1', με τον Λορέν Μορόν, να μετουσιώνει σε γκολ τη δημιουργία του Μάνου Γκαρσία.

Στο 71ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος στο 88', βρήκε δίχτυα και «άνοιξε» τέταρτο λογαριασμό στην Ελλάδα, σκοράροντας και με τη φανέλα του Άρη, μετά από αυτές του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ροζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (81’ Ζουλ), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (69’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (69’ Ζαμόρα), Μορόν (69’ Μορόν).

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, ΝτεΚαμπς (62’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουϊγιέ (62’ Μπερτόγλιο), Κόμπα, Ασενούν (76’ Ολιβέιρα), Γκαρσία (75’ Μωραΐτης)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0