Football Talk

Λέτσε - Ίντερ 0-4: «Νερατζούρι» σε... άλλο επίπεδο, στο +9 με παιχνίδι λιγότερο! (video)

Λέτσε - Ίντερ 0-4: «Νερατζούρι» σε... άλλο επίπεδο, στο +9 με παιχνίδι λιγότερο! (video)

Ποιος να της πάρει το Scudetto; Η Ίντερ έριξε «τεσσάρα» μέσα στην έδρα της Λέτσε (25/02, 0-4), με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι και πάλι... σεληνιασμένος και κάνει τη «μάχη» του τίτλου, να μοιάζει με «κούρσα» για έναν!

Η υπερηχητική Ίντερ της φετινής σεζόν, δεν βάζει... φρένο! Κατέγραψε την 10η συνεχόμενη νίκη της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, επικρατώντας της Λέτσε εκτός έδρας (25/02, 0-4), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Και κάπως έτσι, παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, στο +9 από τη Γιουβέντους, έχοντας παίξει, μάλιστα, ένα παιχνίδι λιγότερο από τη «Γηραιά Κυρία».

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λαουτάρο Μαρτίνες που «άνοιξε» τον δρόμο προς τη νίκη, με το γκολ του στο 15ο λεπτό. Ο Φρατέζι έκανε το 2-0 στο 54', με τον Αργεντίνο φορ να «ξαναχτυπά» δύο λεπτά αργότερα (56').

Εν τέλει, ο Ντε Φράι διαμόρφωσε το 0-4 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, στο 68ο λεπτό.

 



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέτσε (Ντ' Αβέρσα): Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Τούμπα (58' Γκονσάλες), Βατσιρότο, Γκάλο, Μπλιν, Ραμαντάνι (79' Μπερίσα), Ράφια (58' Κάμπα), Αλμκβιστ (77' Ούντιν), Σανσόνε (58' Μπάντα), Πίκολι.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Αουντέρο, Μπισέκ, Ντε Φράι, Κάρλος Αουγκούστο, Ντάμφρις, Φρατέζι (77' Ακινσανμίρο), Ασλάνι (55' Μπαρέλα), Μικιταριάν (65' Κλάασεν), Ντιμάρκο (77' Μπουτσάναν), Σάντσες, Μαρτίνες (65' Αρναούτοβιτς).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0