Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Όλοι μου έλεγαν ότι αυτό θα ήταν το πιο εύκολο παιχνίδι, και τελικά ήταν το πιο δύσκολο»

Μεντιλίμπαρ: «Όλοι μου έλεγαν ότι αυτό θα ήταν το πιο εύκολο παιχνίδι, και τελικά ήταν το πιο δύσκολο»

«Δεν ήμουν πολύ πετυχημένος, όσον αφορά την αρχική μου ενδεκάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης (25/02, 2-1).

Μετά τη σημαντική και δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, με 2-1 στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε τα εξής στην κάμεΡα της COSMOTE TV:

Για τη δυσκολία του αγώνα
: «Από τα τέσσερα παιχνίδια, όλοι μου έλεγαν ότι αυτό θα είναι το πιο εύκολο, και τελικά ήταν το πιο δύσκολο. Υποφέραμε πολύ. Φτάναμε στο τέρμα, κάναμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν είχαμε καταφέρει να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είχαμε λάθη στην άμυνα και έτσι ο αντίπαλος έβγαζε εύκολα αντεπιθέσεις. Από τις αλλαγές και μετά, καταφέραμε να βρεθούμε λίγο καλύτερα και να γυρίσουμε το παιχνίδι και η σημερινή νίκη ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολη».

Για την επιρροή των αλλαγών του στο παιχνίδι: «Δεν ήμουν πολύ πετυχημένος, όσον αφορά την αρχική μου ενδεκάδα. Για αυτό υπάρχου οι αλλαγές, για να αλλάξεις την ενδεκάδα όταν δεν πηγαίνει καλά. Υπάρχουν παιχνίδια κάθε τρεις μέρες και οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Ευτυχώς σήμερα με τις αλλαγές καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το ότι δεν κοιτούσε στο πέναλτι του Ελ Κααμπί: «Ποτέ δεν βλέπω live τις εκτελέσεις των πέναλτι και δε θα το κάνω ποτέ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0